İlkin cupkek yaptım ilk defa böyle bişey gördüm bak sakın nazar etme uğraşsan yapamazsın
İkinci normal yuvarlak delikli kalıba yaptım neyse taşmasa da normal oldu
Cupkekler ekte Eki Görüntüle 3541879
Koydum kızResime 4 saniye bakınca kalıba yabışıyorum kağıt neyin koymadın mı
ÇOk bişmiş dememKoydum kızkağıtda yapışmış adeta bi kurabiye olmuş . Benimkiler içe doğru kabarmış yönünü şaşırmış
Hpsgeldin madamcim evet baya uzun oldu gidişinSelam kızlarrrUzun zaman oldu uğramayalı nasılsınız napıyorsunuz
Olduğu gibi balkona koydum nasıl arınacak o güzelim tepsi bilmiyomÇOk bişmiş demem
Bir ölçüden iki kalıp çıkarmışımAha çamaşırları da bükmeyecem canım istemiyoSabaha kalsın Bonus sen de bırak dinlen kekleri kabartırken yorulmuşsundur
Keşşşşke benim olsaBir ölçüden iki kalıp çıkarmışım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahPare m son iki ay gibi çok yoğun geçti Benim için kv anjiyo oldu ben ilgilendim öncesinde de kaç kere tansiyon yüksekliği ve kalp ritmi bozukluğu ile hastaneye yattı
eşimi büyüten babası rahmetli oldu evime de kendime de yeni geliyorum
Çocuklardan pek fırsatım olmuyor paremm. Oğlan okula gidiyor baya bi ilgileniyorum. Kız desen çok yaramaz huysuz aksiHpsgeldin madamcim evet baya uzun oldu gidişin⚘
Allah kolaylık versin sağlıkla koştur canımÇocuklardan pek fırsatım olmuyor paremm. Oğlan okula gidiyor baya bi ilgileniyorum. Kız desen çok yaramaz huysuz aksiYoğun bi şekilde devam
Sağol canım benim Allah razı olsun sen neler yapiyorsun bakalimAllah kolaylık versin sağlıkla koştur canım
Kimbilir ne tatlilardir❤
Aynı canım bildiğin gibi bir değişiklik yok dualarla devamSağol canım benim Allah razı olsun sen neler yapiyorsun bakalim
Yetişemem diye katılamıyorum canım ama inşallah katılmaya çalışırım Ramazan daAynı canım bildiğin gibi bir değişiklik yok dualarla devam
Belki unuturum sen takipte kal canım ekleyim etiket yapayım katılmak istersen listeye eklerim eski günler gibiYetişemem diye katılamıyorum canım ama inşallah katılmaya çalışırım Ramazan da
Ay seninki de mi öyle yaYaaa hakket Bi basıyon bağlantı bilmen ne paylaş Bi sürü şey yapıyo saçma sapan Bi yerlere giriyo
Haah nazarı çıkmış 1İlkin cupkek yaptım ilk defa böyle bişey gördüm bak sakın nazar etme uğraşsan yapamazsın
İkinci normal yuvarlak delikli kalıba yaptım neyse taşmasa da normal oldu
Cupkekler ekte Eki Görüntüle 3541879
Aa kız nerlerdesin napıyosunSelam kızlarrrUzun zaman oldu uğramayalı nasılsınız napıyorsunuz
Siz niye kek yapıyonuz bakim dutnann mı sözleştiniz hııBir ölçüden iki kalıp çıkarmışım
Bilmiyorum ki emoji koyasım gelmiuoAy seninki de mi öyle yaniye böyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?