• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyyyy maşallah maşallah neyin oldu perim

Evinize şans getirsin güle güle sağlıkla büyüt kuzum 🌹🌺🤲🤲

Kuzum bende anne babamın sağlıkla uğraştım.halen devam ediyorum yazın bahçe işlerim oluyor pek uğrayamadım bir süre aman iyi olun da ❤🌺🌹

bir mucizee bir mucizee canım benim iyi ol bitanem dua gruplarına gelsene iyi gelir sana

Bana iyi geliyor aynen şarkıda okdugu gibi eski ben değilim bende ama şükür bu günümüze 🌺🌹🌹

@Eslii aynen canım denk gelemiyoruz oksun burda birlikteyiz iyiyiz şükür bu da güzel canım 🌹🌸🌷⚘[/USER]
Parem devam ettiremem diye gelmiyordum aslında ama 😥

Elhamdülillah her halimize napalım 🥲
Sen nasılsın annenler iyi mi
Çok şükür parem amin amin rabbim hep iyilikler versin hepimize 🤲🏻

Sağol sosyalim amin inşallah 🤲🏻 sen nasılsın 🤗❤️

Bebiş aceleci kuş olduğundan dolayı çok badireler atlattı canım. Hala yoğun bakımda eve gelmeyi bekliyor. Bizde hergün yanına gidip geliyoruz eve geleceği günü bekliyoruz🥹🥹
Canım yaaa kıyamam 😥yukarda okudum yavrum güçlü minik kızcemizmiş Rabbim sağlık versin inşallah sağlıkla daha güçlü bir bebiş olarak kavuşun birbirinize🤲🏻Ah ne zorluklar yaşadınız Rabbim kolaylaştırsın inşallah 😥
Mucizem sen naılsın görüşmeyeli
İyiyim minnoşum çok şükür halimize 🥲sen nasılsın ❤️

Sosyalim bu ay rahim flmi çektik birşey yok temz eşim test verdi onda da bir durum yok herşey yolunda ama bebilş yok
Rabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım minnoşum, sen yeter ki sakın ol üzülme stres yapma, rabbim en doğru zamanı kararlamistir 🤲🥰🍒🍒🍒🫶😘

Canım yaaa kıyamam 😥yukarda okudum yavrum güçlü minik kızcemizmiş Rabbim sağlık versin inşallah sağlıkla daha güçlü bir bebiş olarak kavuşun birbirinize🤲🏻Ah ne zorluklar yaşadınız Rabbim kolaylaştırsın inşallah 😥

Ismini etiket yaptım ...nasılsın dedim beni görmedim 😥😥🥺🥺

Bende iyiyim çok şükür mucizem🥰
Rabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım minnoşum, sen yeter ki sakın ol üzülme stres yapma, rabbim en doğru zamanı kararlamistir 🤲🥰🍒🍒🍒🫶😘
Amin sosyalim maalesef şu stresi dengeleyemiyoruz

Back