- 18 Kasım 2020
- 20.530
- 49.561
- 548
Sosyalim bu ay rahim flmi çektik birşey yok temz eşim test verdi onda da bir durum yok herşey yolunda ama bebilş yokOhaa parem bunu bende düşündüm biliyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyalim bu ay rahim flmi çektik birşey yok temz eşim test verdi onda da bir durum yok herşey yolunda ama bebilş yokOhaa parem bunu bende düşündüm biliyor musun
Vardır bi zamanı canım ⚘Yok pârem değilim nasip
Öyle pârem en güzel zamanı bekliyorVardır bi zamanı canım ⚘
Döv kızDöferimm haaa Duttttt bi daa yapmaaa
Durum nbeeeerrrrrrDöv kız
İyi bebişim senden naberDurum nbeeeerrrrrr
İyi benden de balımİyi bebişim senden naber
Parem devam ettiremem diye gelmiyordum aslında amaOyyyy maşallah maşallah neyin oldu perim
Evinize şans getirsin güle güle sağlıkla büyüt kuzum ❤
Kuzum bende anne babamın sağlıkla uğraştım.halen devam ediyorum yazın bahçe işlerim oluyor pek uğrayamadım bir süre aman iyi olun da ❤
bir mucizee canım benim iyi ol bitanem dua gruplarına gelsene iyi gelir sana
Bana iyi geliyor aynen şarkıda okdugu gibi eski ben değilim bende ama şükür bu günümüze
@Eslii aynen canım denk gelemiyoruz oksun burda birlikteyiz iyiyiz şükür bu da güzel canım ⚘[/USER]
Canım yaaa kıyamam yukarda okudum yavrum güçlü minik kızcemizmiş Rabbim sağlık versin inşallah sağlıkla daha güçlü bir bebiş olarak kavuşun birbirinizeAh ne zorluklar yaşadınız Rabbim kolaylaştırsın inşallahÇok şükür parem amin amin rabbim hep iyilikler versin hepimize
Sağol sosyalim amin inşallah sen nasılsın
Bebiş aceleci kuş olduğundan dolayı çok badireler atlattı canım. Hala yoğun bakımda eve gelmeyi bekliyor. Bizde hergün yanına gidip geliyoruz eve geleceği günü bekliyoruz
İyiyim minnoşum çok şükür halimize sen nasılsınMucizem sen naılsın görüşmeyeli
Rabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım minnoşum, sen yeter ki sakın ol üzülme stres yapma, rabbim en doğru zamanı kararlamistirSosyalim bu ay rahim flmi çektik birşey yok temz eşim test verdi onda da bir durum yok herşey yolunda ama bebilş yok
Seni yirim gara dutum, bebiskolarini da seni de öperimDöv kız
Tez zamanda evine kavuşur inş bebisimiz canım benim, iyilik sağlık çok şükür her şey aynı ama kötü değil en azındanSağol sosyalim amin inşallah sen nasılsın
İyiyim minnoşum çok şükür halimize sen nasılsın
Ismini etiket yaptım ...nasılsın dedim beni görmedimParem devam ettiremem diye gelmiyordum aslında ama
Elhamdülillah her halimize napalım
Sen nasılsın annenler iyi mi
Canım yaaa kıyamam yukarda okudum yavrum güçlü minik kızcemizmiş Rabbim sağlık versin inşallah sağlıkla daha güçlü bir bebiş olarak kavuşun birbirinizeAh ne zorluklar yaşadınız Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Sosyalim nasılsın kpss nasıl atamaya umut var mı
Atladım mı ki kuzum yazdım sanıyorum ama valla kusuruma bakma özür dilerim paremIsmini etiket yaptım ...nasılsın dedim beni görmedim
Sosyalim nasılsın kpss nasıl atamaya umut var mı
Atladım mı ki kuzum yazdım sanıyorum ama valla kusuruma bakma özür dilerim parem
Bende iyiyim çok şükür mucizemParem devam ettiremem diye gelmiyordum aslında ama
Elhamdülillah her halimize napalım
Sen nasılsın annenler iyi mi
Canım yaaa kıyamam yukarda okudum yavrum güçlü minik kızcemizmiş Rabbim sağlık versin inşallah sağlıkla daha güçlü bir bebiş olarak kavuşun birbirinizeAh ne zorluklar yaşadınız Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Amin sosyalim maalesef şu stresi dengeleyemiyoruzRabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım minnoşum, sen yeter ki sakın ol üzülme stres yapma, rabbim en doğru zamanı kararlamistir
Bizde seni öptükSeni yirim gara dutum, bebiskolarini da seni de öperim