- 12 Mart 2020
- 9.739
- 1
- 20.791
- 298
Cazibene dayanamamıştır oHe kuzum bpzuldu o da dayanamadı bana aşkımdan mı kahrımdan mı bilemedim intihqr etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cazibene dayanamamıştır oHe kuzum bpzuldu o da dayanamadı bana aşkımdan mı kahrımdan mı bilemedim intihqr etti
Allah razı olsun canım mucişkomm, rabbim hepimizin önünü açsın yolumuzu aydınlatsın dara düşürmesin inşGönlünden geçenlerin en güzelleri senin olsun zahmetsiz yoluna düşsün inşallah canım benim
Amin amin mucizem rabbim hepimizin imtihanlarını kolaylaştırsınParem devam ettiremem diye gelmiyordum aslında ama
Elhamdülillah her halimize napalım
Sen nasılsın annenler iyi mi
Canım yaaa kıyamam yukarda okudum yavrum güçlü minik kızcemizmiş Rabbim sağlık versin inşallah sağlıkla daha güçlü bir bebiş olarak kavuşun birbirinizeAh ne zorluklar yaşadınız Rabbim kolaylaştırsın inşallah
İyiyim minnoşum çok şükür halimize sen nasılsın
Aman kötülük olnasında artık olana şükrediyoruz sosyalimTez zamanda evine kavuşur inş bebisimiz canım benim, iyilik sağlık çok şükür her şey aynı ama kötü değil en azından
alabildinmi yeni tel peki ben aldım sarjıda ayrı almak gerekiyormuş onuda arkadaşım bedava yolladıda hala gelcek kargo onu bekliyorumBnde mesaj yazarken kasıyo bazen anam ağlıyo ikikelime yazcam diye
muzzzoooooooParem devam ettiremem diye gelmiyordum aslında ama
Elhamdülillah her halimize napalım
Sen nasılsın annenler iyi mi
Canım yaaa kıyamam yukarda okudum yavrum güçlü minik kızcemizmiş Rabbim sağlık versin inşallah sağlıkla daha güçlü bir bebiş olarak kavuşun birbirinizeAh ne zorluklar yaşadınız Rabbim kolaylaştırsın inşallah
İyiyim minnoşum çok şükür halimize sen nasılsın
bebegiiimmmmmm ayy özledim sizleri beeehehehehe elhamduillah kuzummmm çok şükür iyim sen nasılsın.. Ya ben bir ara aktiftim sen yoktun o aralar sonra da benim eşim ailesi rahatsızlandı onlara baktık ilgilendik pek vakit bulamadım.
Bende aldım dünalabildinmi yeni tel peki ben aldım sarjıda ayrı almak gerekiyormuş onuda arkadaşım bedava yolladıda hala gelcek kargo onu bekliyorum
Napıyon beybimuzzzooooooo
oyyy napayimm aynı asil sen napıyorsunn nasılsınnn canim benimmNapıyon beybi
oooo ondan resimlerin güzel çıkıyoreee ne aldın markasıBende aldım dün
Bizde de aynı beya neyapalım değişen hiç bişey yokoyyy napayimm aynı asil sen napıyorsunn nasılsınnn canim benimm
saglığın yerinde olsun bebegimmBizde de aynı beya neyapalım değişen hiç bişey yok
napsın senin aşkınaaa beben bozmusturrrHe kuzum bpzuldu o da dayanamadı bana aşkımdan mı kahrımdan mı bilemedim intihqr etti
Öyle kuzumsaglığın yerinde olsun bebegimm
Sonumuz hayır olsun kiraz gülümmEvet kuzu, kötü zamana denk geldik bence kurbisim
İnşallah bir gün kabul oldy sevincini yaşarsın kuzumMucizelere açığım kuzum,her gün dua ediyorum Allah razi olsun
Aman da aman heyecan diye buna deriz işte
Ay buraya da yağdı. Şöyle arkasından mia gibi bir güneş çıksa da dışarı öıkıp kartopu oynasakkEki Görüntüle 3509130 Eki Görüntüle 3509131 kar yağıyor kar yağıyor lapa lapa kar yağıyor
Her şey yolunda mi kuzumAmaaan giderse gitsin napim bi süre gitmem gerekti gerçekten
Şu an evet çok şükürHer şey yolunda mi kuzum