- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳
- Konu Sahibi MssPARE
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 7/24 açığız🌵 apgona gittim ben baktın deli dön geri🤪 ban dondurma yasak siz yiyin 🤣 bana ayıp takmasaydılar ben bunu danımıyom ben doğru yolumdaydum ben dut hanfendisi ben yapmadım bilmiyom beş kere kapıya tıklamayanı içeri almıyoz😁 buraya da imzamı amazsam olmaz. çalı dopladım ben çay kahve tiryakileri buraya 🏃🏻♀️ delidolu pozitif seksiyli gacılar dövüşöen guzumm eğlence fesatlar ve yılanlar giremez 🐍 gak gız sovan doğra🤪 garılar gulubü hayır yalan hayir!!!😶 kahve bahane kiraz severler kiraz var yin mi 🍒 makara gırgır mesaj attım atmadım eğil mige hanım domitis ekek niye varmayacaağmış ortası yırtulmuşdu meydanda mı gezeceeğdüm öyle bana deli gibi bakma içim gidiyoo🙈 sepet sepet yımırta sakın beni unutma😎 sohbet muhabbet🤪 sosyal sosyal sosyalleşelim sosyalleşelim sürtünenler uzak dursun ❗ tallama gettim ben uyumaya mı geldik haydi eller havaya 💃🕺 yaşasın kizkardeşlik yazmayan dövüyolla zayııııır zayır hızar düğnediydu baaa 🤪 nabersiniz gözel garı hanfendileri