- 19 Kasım 2020
- 22.001
- 48.075
- 548
Kız tahmin ettim ama proydun sen noldu neden gittiEski dut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız tahmin ettim ama proydun sen noldu neden gittiEski dut
Ay bence de kuzum.inşallah bakalım biraz destekle eski halime döneceğim inşallahKendini bulma zamanın geldi geçiyor bacımsu yeterda aramıza geri dön
Aynenkuzum ya yeni tel alırsam daha rahat gireceğim günle3de gelecek inşallah aynıyız kuzum bildiğin gibiyiz havalar bozdu dtümüz hastalıktan doğrulmuyorCanım kurabiyem oturmasın orurmasınnasılsın iyi misin herşey yolunda mı uzun zamandır yoktun sen
birde üstüne takilmazmiiiiiiiBana diyene bak hele ahahah seninde telin bpzulmuş bak anla işte beni zalım tel girmeyince giresi gelmiyoe insanın a böyle kafamı vurasım gelio
Aminn inşallah kurabiyeAy bence de kuzum.inşallah bakalım biraz destekle eski halime döneceğim inşallah
Kapattım ben epey bi süre profili iptal ettim ondan gittiKız tahmin ettim ama proydun sen noldu neden gitti
Eneeee dikkat edin kuzum tam hastalık zamanıAynenkuzum ya yeni tel alırsam daha rahat gireceğim günle3de gelecek inşallah aynıyız kuzum bildiğin gibiyiz havalar bozdu dtümüz hastalıktan doğrulmuyor
Biran önce dönAy bence de kuzum.inşallah bakalım biraz destekle eski halime döneceğim inşallah
hehehehe elhamduillah kuzummmm çok şükür iyim sen nasılsın.. Ya ben bir ara aktiftim sen yoktun o aralar sonra da benim eşim ailesi rahatsızlandı onlara baktık ilgilendik pek vakit bulamadım.Herkese çok güzel Hafta sonları
Madem biri yazdı herkes nerde diye bende yazayım
Nerdesiniz siz herkes iyimi sizi vefasizlar
Ben sormasam hiç oralı değilsiniz hiç aklınıza gelmiyor
Nasılsınız uleynnnnnn
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
Jou
D u t
bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Nane Limon Kabugu
@Hayalkuran
Eslinna
@BlueBerry4268
Ben geldimmmmmPeri doğum yaptımi acaba haberi olan varmı
Salis nerdesin
Mucizem nerdesin
❤❤❤
Sağlıkla analı babalı büyütün inşallahBen geldimmmmm
Evet hemde doğurup geldim çok oldu gerci doğuralı da
Çok sağolun amin inşallahSağlıkla analı babalı büyütün inşallah
Sağlıkla büyüsün kuzumBen geldimmmmm
Sağolasın canım inşallah sen nasılsınSağlıkla büyüsün kuzum
Ben geldimmmmm
hehehehe elhamduillah kuzummmm çok şükür iyim sen nasılsın.. Ya ben bir ara aktiftim sen yoktun o aralar sonra da benim eşim ailesi rahatsızlandı onlara baktık ilgilendik pek vakit bulamadım.
Kızım oldu parem. Güçlü bir kızce. 3 ay erkenden 700 gr olarak dünyaya gelmeyi seçti. Hala hastanede yakında evine gelicek inşallahOyyyy maşallah maşallah neyin oldu perim
Evinize şans getirsin güle güle sağlıkla büyüt kuzum ❤
Kuzum bende anne babamın sağlıkla uğraştım.halen devam ediyorum yazın bahçe işlerim oluyor pek uğrayamadım bir süre aman iyi olun da ❤
bir mucizee canım benim iyi ol bitanem dua gruplarına gelsene iyi gelir sana
Bana iyi geliyor aynen şarkıda okdugu gibi eski ben değilim bende ama şükür bu günümüze
Eslinna aynen canım denk gelemiyoruz oksun burda birlikteyiz iyiyiz şükür bu da güzel canım ⚘[/USER]
Canım benim inşallah sağlıkla evinize dönsünKızım oldu parem. Güçlü bir kızce. 3 ay erkenden 700 gr olarak dünyaya gelmeyi seçti. Hala hastanede yakında evine gelicek inşallah
Amin inşallah paremCanım benim inşallah sağlıkla evinize dönsün
Mis gibi kokardir şimdi cennet kokulu kizce
Maşallah Rabbim geleceğini çok güzel yazdım bahtı tahtı açık olsun canım
Çok şükür canım hep iyi olOyyyy maşallah maşallah neyin oldu perim
Evinize şans getirsin güle güle sağlıkla büyüt kuzum ❤
Kuzum bende anne babamın sağlıkla uğraştım.halen devam ediyorum yazın bahçe işlerim oluyor pek uğrayamadım bir süre aman iyi olun da ❤
bir mucizee canım benim iyi ol bitanem dua gruplarına gelsene iyi gelir sana
Bana iyi geliyor aynen şarkıda okdugu gibi eski ben değilim bende ama şükür bu günümüze
Eslinna aynen canım denk gelemiyoruz oksun burda birlikteyiz iyiyiz şükür bu da güzel canım ⚘[/USER]