- 28 Haziran 2011
- 61.095
- 153.707
- 898
Bende bilmiyom paremm,etiketi görünce aklıma ilk geleni yazdim inş herkes iyidirPek manidar ve pek derin sözler oldu sosyalim kiraz kırmızı gadin
Bir anlatsan şair ne demek istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilmiyom paremm,etiketi görünce aklıma ilk geleni yazdim inş herkes iyidirPek manidar ve pek derin sözler oldu sosyalim kiraz kırmızı gadin
Bir anlatsan şair ne demek istedi
Bende iyiyim canım şükür iyi olmaya çalışıyorum rabbim bugunlerimizi aratmasin ⚘Amin inşallah parem
Sen nasılsın annen baban nasıl oldular
Hahhaha yine tatlısın yine tatlısın ❤❤❤❤Bende bilmiyom paremm,etiketi görünce aklıma ilk geleni yazdim inş herkes iyidir
Saolasin kuzum hep beraber iyi olalım canim❤⚘Çok şükür canım hep iyi ol
Canım kurbişimm ya farkında olmadan aslında zaman çok çabuk geçiyor galiba ama ben hep ayniyim, kötü bir şey yok şükür ama hayatımda bir yenilikte yok. İdare ederek yaşıyoruz işte sen nasılsın kuzucummSosyalimmm kiraz gülümmmm nasılsınnnn .bizd3 qynıyız gülomm yaaa
Neeyyyyyyy bende diyorum nerdrKapattım ben epey bi süre profili iptal ettim ondan gitti
Canım paremmHahhaha yine tatlısın yine tatlısın ❤❤❤❤
Yaaaaaa çok sevindim kuzuuuu, gözün aydin rabbim güzel günler göstersin inşBen geldimmmmm
Evet hemde doğurup geldim çok oldu gerci doğuralı da
Amin inşallah canım benimSaolasin kuzum hep beraber iyi olalım canim❤⚘
GünaydınNeeyyyyyyy bende diyorum nerdr
Pâremm telefonum bozuktu ya uygulamaya grip çıkıyorumHerkese çok güzel Hafta sonları
Madem biri yazdı herkes nerde diye bende yazayım
Nerdesiniz siz herkes iyimi sizi vefasizlar
Ben sormasam hiç oralı değilsiniz hiç aklınıza gelmiyor
Nasılsınız uleynnnnnn
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
@Jou
D u t
bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
@Nane Limon Kabugu
@Hayalkuran
Eslinna
@BlueBerry4268
Minnosum ne oluyir tellere herkesin ki bozukPâremm telefonum bozuktu ya uygulamaya grip çıkıyorum
Döferimm haaa Duttttt bi daa yapmaaaGünaydın
Ohaa parem bunu bende düşündüm biliyor musunMinnosum ne oluyir tellere herkesin ki bozuk
Sen iyimisin içimden bir şey diyor ki acaba minnoş hamile mi
Ne zamandır hissediyorum yazsam ayıp olur mu diye çekindim ama şimdi yazdım vallahi sosyalimOhaa parem bunu bende düşündüm biliyor musun
Off bende aynı kuzuNe zamandır hissediyorum yazsam ayıp olur mu diye çekindim ama şimdi yazdım vallahi sosyalim
Şükür halimize canım aynı bildiğin gibiSağolasın canım inşallah sen nasılsın
Çok şükür parem amin amin rabbim hep iyilikler versin hepimizeBende iyiyim canım şükür iyi olmaya çalışıyorum rabbim bugunlerimizi aratmasin ⚘
Sağol sosyalim amin inşallah sen nasılsınYaaaaaa çok sevindim kuzuuuu, gözün aydin rabbim güzel günler göstersin inş
Bebiş aceleci kuş olduğundan dolayı çok badireler atlattı canım. Hala yoğun bakımda eve gelmeyi bekliyor. Bizde hergün yanına gidip geliyoruz eve geleceği günü bekliyoruzŞükür halimize canım aynı bildiğin gibi
Napıyo bebişimiz
Yok pârem değilim nasipMinnosum ne oluyir tellere herkesin ki bozuk
Sen iyimisin içimden bir şey diyor ki acaba minnoş hamile mi
Mucizem sen naılsın görüşmeyeliŞükür halimize canım aynı bildiğin gibi
Napıyo bebişimiz