Hepinizi özlemişim gerçekten ya. Buraya gelmeyi unutsamda sizleri hiç unutmadım cansınız nasılsın pârem nasıl geçiyor günlerin herşey yolunda mı?
Şükür iyiyim canım bildiğin gibi dua gruplarım derken vakit geçiyor sen nasılsın ❤❤

Sen gönlünü ferah tut canım benim. Sen ne kadar iyiysen oda iyi olacak. Buna gönülden inanırsan Allah'ın izniyle herşey güzel ilerleyecek

MssPARE kız ben geldim
İnşallaah cocom ben elimden geldiği kadar dikkat etmeye güzel beslenmeye dualarıma sarılıyorum gerisi takdiri ilahi Rabbimin kudreti de merhameti de sonsuz biiznillah sağlıkla kucağımıza gelsin inşallah
Iyidir kuzum dr ler baktı ne güzel herşey çok daha güzel olsun

Hoşgeldin kokom ne iyi ettin de geldin
Ay inşallah paremmm şurada cinsiyeti şuymuş bakın kızlar miniğimin ayakları ay kız bu çok ağlıyor Ay mıçtı ay kustu diye mızlanmak istiyorum inşallah yaa
Hepinizi özlemişim gerçekten ya. Buraya gelmeyi unutsamda sizleri hiç unutmadım cansınız nasılsın pârem nasıl geçiyor günlerin herşey yolunda mı?
Yok oldun gittin amaa ya tamm biz de çok aktif değiliz ama yine görünüyoduk oğlum

Ay bitanem insallah oda olucak hepsi olucak

Burası bayram yerine dönecek bitanem

Gelecek inşallah, hayırlısı olacak zor olduysa Rabbimin bir bildiği vardır

Rutinim çok yoğun geçiyor kız buraya gelmeyi unutuyorum ben boş duramayan insanım evde temizlenecek yer yoksa bile kendime mutlaka iş bulur akşama kadar onları yapar akşamda öldüm bittim diye uykuya geçerim niye böyleysem

Aminn canım benim

Aha temizlik hastası bir delizorun ne bacım canına acı

Aminn canım benim

Aha temizlik hastası bir delizorun ne bacım canına acı
Ahahah yok kız hastalıktan ziyade boş duramıyorum 10 dk zor otururum koltukta evdeyken. Hiç yoksa mutfağa atıyorum kendimi yemek tatlı ile uğraşıyorum zihnimi, vaktimi ve kalbimi boş bırakmam bana yaramıyor hiç ☺

İyi olur tabi bişeylerle uğraşmak vakit geçirmek ama çok yorma sen kendini yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…