Şükür iyiyim canım bildiğin gibi dua gruplarım derken vakit geçiyor sen nasılsın ❤❤Hepinizi özlemişim gerçekten ya. Buraya gelmeyi unutsamda sizleri hiç unutmadım cansınıznasılsın pârem nasıl geçiyor günlerin herşey yolunda mı?
Çok şükür kuzum Allah kabul etsinŞükür iyiyim canım bildiğin gibi dua gruplarım derken vakit geçiyor sen nasılsın ❤❤
İnşallaah cocom ben elimden geldiği kadar dikkat etmeye güzel beslenmeye dualarıma sarılıyorum gerisi takdiri ilahi Rabbimin kudreti de merhameti de sonsuz biiznillah sağlıkla kucağımıza gelsin inşallahSen gönlünü ferah tut canım benim. Sen ne kadar iyiysen oda iyi olacak. Buna gönülden inanırsan Allah'ın izniyle herşey güzel ilerleyecek
MssPARE kız ben geldim
Ay inşallah paremmm şurada cinsiyeti şuymuş bakın kızlar miniğimin ayakları ay kız bu çok ağlıyor Ay mıçtı ay kustu diye mızlanmak istiyorum inşallah yaaIyidir kuzum dr ler baktı ne güzel herşey çok daha güzel olsun
Hoşgeldin kokom ne iyi ettin de geldin❤
Yok oldun gittin amaa yaHepinizi özlemişim gerçekten ya. Buraya gelmeyi unutsamda sizleri hiç unutmadım cansınıznasılsın pârem nasıl geçiyor günlerin herşey yolunda mı?
Ay bitanem insallah oda olucak hepsi olucakİnşallaah cocom ben elimden geldiği kadar dikkat etmeye güzel beslenmeye dualarıma sarılıyorum gerisi takdiri ilahi Rabbimin kudreti de merhameti de sonsuz biiznillah sağlıkla kucağımıza gelsin inşallah
Ay inşallah paremmm şurada cinsiyeti şuymuş bakın kızlar miniğimin ayakları ay kız bu çok ağlıyor Ay mıçtı ay kustu diye mızlanmak istiyorum inşallah yaa
Yok oldun gittin amaa yatamm biz de çok aktif değiliz ama yine görünüyoduk oğlum
JOu var burdaaa dizi manyağı olan jouBahar dizisini izleyen var mı ya. Baharın değişimi harika
Dizi deyince ilk aklıma gelen sen oluyorsun zatenJOu var burdaaa dizi manyağı olan jou
Gelecek inşallah, hayırlısı olacak zor olduysa Rabbimin bir bildiği vardırİnşallaah cocom ben elimden geldiği kadar dikkat etmeye güzel beslenmeye dualarıma sarılıyorum gerisi takdiri ilahi Rabbimin kudreti de merhameti de sonsuz biiznillah sağlıkla kucağımıza gelsin inşallah
Ay inşallah paremmm şurada cinsiyeti şuymuş bakın kızlar miniğimin ayakları ay kız bu çok ağlıyor Ay mıçtı ay kustu diye mızlanmak istiyorum inşallah yaa
Yok oldun gittin amaa yatamm biz de çok aktif değiliz ama yine görünüyoduk oğlum
Aminn canım benimGelecek inşallah, hayırlısı olacak zor olduysa Rabbimin bir bildiği vardır
Rutinim çok yoğun geçiyor kız buraya gelmeyi unutuyorumben boş duramayan insanım evde temizlenecek yer yoksa bile kendime mutlaka iş bulur akşama kadar onları yapar akşamda öldüm bittim diye uykuya geçerim niye böyleysem
Ahahah yok kız hastalıktan ziyade boş duramıyorum 10 dk zor otururum koltukta evdeyken. Hiç yoksa mutfağa atıyorum kendimi yemek tatlı ile uğraşıyorumAminn canım benim
Aha temizlik hastası bir delizorun ne bacım canına acı
CanımmDizi deyince ilk aklıma gelen sen oluyorsun zaten
İyi olur tabi bişeylerle uğraşmak vakit geçirmek ama çok yorma sen kendini yine deAhahah yok kız hastalıktan ziyade boş duramıyorum 10 dk zor otururum koltukta evdeyken. Hiç yoksa mutfağa atıyorum kendimi yemek tatlı ile uğraşıyorumzihnimi, vaktimi ve kalbimi boş bırakmam bana yaramıyor hiç ☺
Hoşbuldum canım sizleri görmekte öyle ne güzel herkeşler çok iyi
Haklısın kuzum ya koşturmaya mı geldik dünyaya değil mi :))İyi olur tabi bişeylerle uğraşmak vakit geçirmek ama çok yorma sen kendini yine de
Yok canım gitmedimHoşbuldum canım sizleri görmekte öyle ne güzel herkeşler çok iyi
Haklısın kuzum ya koşturmaya mı geldik dünyaya değil mi :))
Sen naptın gittin mi doktora
Bekleme git en azından bir bakar beklesen nolcak, sıpsıfırYok canım gitmedim
Yarın Bi aricam Dr ne dicek
Kız gitsem nolcak cuma ya kese gözükür inşallah demişti hesaplamasına göre o yüzden bekliyorumBekleme git en azından bir bakar beklesen nolcak, sıpsıfırgitte yüzyüze görüşürsün
Bekle öyleyseKız gitsem nolcak cuma ya kese gözükür inşallah demişti hesaplamasına göre o yüzden bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?