- 18 Kasım 2020
- 20.568
- 49.638
- 548
Amiiinn kuzumm
Şimdi bir arkadaşımız vardı daha doğrusu eşimin arkadaşı. Kız arkadaşına daha yazın evlilik teklifi etti kız kabul etti falan. Kızın tarafından bir türlü davet gelmedi. Şimdi öğrendik kızın annesi kesinlikle kabul etmiyormuş ölümü gör intihar ederim evlenirsen falan diyormuş kıza. Çocukta ağlıyormuş falan üzüldüm
Amiiinn kuzumm
Şimdi bir arkadaşımız vardı daha doğrusu eşimin arkadaşı. Kız arkadaşına daha yazın evlilik teklifi etti kız kabul etti falan. Kızın tarafından bir türlü davet gelmedi. Şimdi öğrendik kızın annesi kesinlikle kabul etmiyormuş ölümü gör intihar ederim evlenirsen falan diyormuş kıza. Çocukta ağlıyormuş falan üzüldüm
Kesinlikle öyle parem birde 8 9 senedir sevgililer. Çocuk çok iyi birisi ama işteAile buna engel olsa başkasıyla mutlu olucak mı garantisi yok ve hep karşılıklı kinlesme öfke olucak oysa bıraksa mutlu mutsuz neyse yaşasalar büyükler çok fazla büyük konuşuyorlar bazen
Sorma minnoşum yaÜzüldüm
Roman bu sorun olabilir allen tarafından evet ama engel olsalar kızlarını kaybedecekler zor işler yaKesinlikle öyle parem birde 8 9 senedir sevgililer. Çocuk çok iyi birisi ama işte
Aynen öyle haklarında hayırlısı inşallah. Hayırlı olan olsunRoman bu sorun olabilir allen tarafından evet ama engel olsalar kızlarını kaybedecekler zor işler ya
Görümce var kuzu oturuyoruz uyurdum normaldeSorma minnoşum ya
Sen napıypsun bu saatlerde uyumazmıydın kızzz
Yorgunluğumu anlata bildim mi acabaHahhahaha resimlerle anlatım ta bu ne şirinlik
Oy görümceyle ne hoş sohbetker olurGörümce var kuzu oturuyoruz uyurdum normalde
Yok kız oluyor daha tazeyim yaOy görümceyle ne hoş sohbetker olur
Tahmin ettim dinlen birazYorgunluğumu anlata bildim mi acabamantı yaptık ırmik helvası yaptık ölüyorummmm
Olur zaten görümcelere laf yok bende görümceyimYok kız oluyor daha tazeyim ya
Ahahahha harikasın periöOlur zaten görümcelere laf yok bende görümceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?