• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oo parecimmm günaydın efendim. Günaydın çiçeğim. Günaydın minik kuşum. Günaydın sabah kahvem. Günaydın pazar kahvaltısım😋Günaydın ballı çöreğim. Günaydın peynirli böreğim😋 Günaydın çikilutalı sütlü dondurmam😋 MssPARE MssPARE :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Oo parecimmm günaydın efendim. Günaydın çiçeğim. Günaydın minik kuşum. Günaydın sabah kahvem. Günaydın pazar kahvaltısım😋Günaydın ballı çöreğim. Günaydın peynirli böreğim😋 Günaydın çikilutalı sütlü dondurmam😋 MssPARE MssPARE :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Günaydın tatlı dillim guzel yüreklim💕💕💞💞💞💕💞💕💞💕💞💕😘😘😘💋💋💋💋💋💋

😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Ama ama kimse bana sabah kahvem
Ballı coregim demedi hiç 😪😪😪😪😪😪😪

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim tinnoşum sana iyi geceler bize günaydın ciğerim 🥰🥰🥰😍😍😍💗💗💗💗
tenor.gif

Oyy dadlusuuuu😍😍😍 bende tam buraya göre Kedi buluyordum du atacamm😻😻
Hadi bakalım anasayfadaki çok tatlı ya ısırırım ben onu 🤭🤭 seni de ısırırım çayımın şekeri gönlümün güzelii😋😋😋 Ohh sabah keyifisim havam pek yerinde akşam onca rüyadan sonra 🤣🤣🤣🤣

Cookiie Cookiie kız akşam yattım gözümü kapattım tam uyuycam. Anlattığın gözümün önüne geldi. Sizin o su döküşleriniz🤣 valla bi posta daga güldüm halimize sonra uyudum 😁😁

Hadi bakalım anasayfadaki çok tatlı ya ısırırım ben onu 🤭🤭 seni de ısırırım çayımın şekeri gönlümün güzelii😋😋😋 Ohh sabah keyifisim havam pek yerinde akşam onca rüyadan sonra 🤣🤣🤣🤣
Yaaa seniin dilinden baaal akıyor baall kurabiyemmm yaa😍😍 yengeç ruhlum beniiimmm:KK74::KK74:

kedi-selam.gif
Sizee uyumadan önce bir selaam vereyimm diyordumm tam MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye :21::21::21:
Oy ama o partiye bak ya el mi sallıyor bidee tam ısırmalık 😋😋 şu kedileri mıncıra mıncıra sevmek istiyorum ama korkuyorum 🤣 ani hareketleri ile ödümü patlatıyorlar😁 birinde bi yavru köpek sevmiştim ayy hani daha annelerini emerken böyle pofuduk bir şey oluyorlar ya. Öyleydi. Havalara atıp atıp tutuyordum 🤣🤣🤣🤣

Back