- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.111
- 548
Enişte beye şimdiden geçmiş olsun o zamanO acı olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enişte beye şimdiden geçmiş olsun o zamanO acı olucak
Yaa cidden mi kız alemsin hahahah affı yok ama nafile o mahpusta yatılıyor bacımsuBen özür yazır dinlemiştim galiba abla ben öyle demek istememiştim felan filan ahahahahaah
Hahhaha parem yaa işte tam uydu bunlar
İçli köfte de yaptınız mı görümce yoğursaydı işte hazır gelmişkenYorgunluğumu anlata bildim mi acaba mantı yaptık ırmik helvası yaptık ölüyorummmm
Oo parecimmm günaydın efendim. Günaydın çiçeğim. Günaydın minik kuşum. Günaydın sabah kahvem. Günaydın pazar kahvaltısımGünaydın ballı çöreğim. Günaydın peynirli böreğim Günaydın çikilutalı sütlü dondurmam MssPARE
Oyy parem bana da demedi kimse gel sarılalımGünaydın tatlı dillim guzel yüreklim
Ama ama kimse bana sabah kahvem
Ballı coregim demedi hiç
Oyy parem bana da demedi kimse gel sarılalım
Oyy dadlusuuuu bende tam buraya göre Kedi buluyordum du atacamm
Oyy yumoşcuk yumoşcuk oldummm
Hadi bakalım anasayfadaki çok tatlı ya ısırırım ben onu seni de ısırırım çayımın şekeri gönlümün güzelii Ohh sabah keyifisim havam pek yerinde akşam onca rüyadan sonraOyy dadlusuuuu bende tam buraya göre Kedi buluyordum du atacamm
Hangi şarkısıOyy yumoşcuk yumoşcuk oldummm
Parem rüyamda Ferdi Tayfur benim için şarkı söylüyordu hahahaha
Bi onu görmediğim kalmıştı rüyamda
Yerim selamını hadi iyi geceler tatlım
Yaaa seniin dilinden baaal akıyor baall kurabiyemmm yaa yengeç ruhlum beniiimmmHadi bakalım anasayfadaki çok tatlı ya ısırırım ben onu seni de ısırırım çayımın şekeri gönlümün güzelii Ohh sabah keyifisim havam pek yerinde akşam onca rüyadan sonra
Oy ama o partiye bak ya el mi sallıyor bidee tam ısırmalık şu kedileri mıncıra mıncıra sevmek istiyorum ama korkuyorum ani hareketleri ile ödümü patlatıyorlar birinde bi yavru köpek sevmiştim ayy hani daha annelerini emerken böyle pofuduk bir şey oluyorlar ya. Öyleydi. Havalara atıp atıp tutuyordum