- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.109
- 548
Hahah benim son sözüm şuyduAhahaha ben ilk ban yediğimde de şok olmuştum naptılar bana diye
İlk banım olacak belki gurur duyarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah benim son sözüm şuyduAhahaha ben ilk ban yediğimde de şok olmuştum naptılar bana diye
Asla yanına kalmaz bundan eminim ilahi adalete güvenim sonsuz için rahat olsun paremRabbim halkından gelsin perim
Ahah evet nasıl dökdüm amaa hiçmi acımadın hastaydım oysa benSüperr
Ne gülmüşsünüzdür sonra halinize dimi hahah
Oyy ben sana kıyar mıyım kuzummAhah evet nasıl dökdüm amaa hiçmi acımadın hastaydım oysa ben
Yaaaa manyahhHahah benim son sözüm şuydu
İlk banım olacak belki gurur duyarım
Hemde ne manyahhhYaaaa manyahh
NerdeeeeOyy ben sana kıyar mıyım kuzumm
Elimden kaydı yoksa bile isteye yapar mıyım
Yapar mısın
Yapmam tabi
Hmm
Hııı
.
.
.
Bakışma
Sessizlik
Bakışma
Hahaha
Hahaha attım tutturamadımNerdeeee
sende bana attınn ya sende atmasaydın
2 yudum suya 1 sürahimi
Evet
Hadi hadi
O acı olucakHahaha attım tutturamadım
O sürahinin intikamını al
Ben özür yazır dinlemiştim galiba abla ben öyle demek istememiştim felan filan ahahahahaahHemde ne manyahhh
Heyecandan uyuyamadım ilk banım diye hahah
HahhahaBen özür yazır dinlemiştim galiba abla ben öyle demek istememiştim felan filan ahahahahaah
Ahahaha paree hangisi bennn hangisi çatlak
Ay Hakkaten yaa umarım gitmiştirHahhaha
Ama oda gitti ha kurabiye ban yedi inşallah atılmıştır siteden
Kırmızı yelekli çatlak diğeri sensin sürahi kafaya boşalınca bakışın tam şenlikAhahaha paree hangisi bennn hangisi çatlak
Ahahahaahah huysuzlaşmışım işte ay ne severdim bunu ama ya teyzeme benzetirdim birdeKırmızı yelekli çatlak diğeri sensin sürahi kafaya boşalınca bakışın tam şenlik
Bende ayni teyzeme benzerdi hal3nd3 benziyorAhahahaahah huysuzlaşmışım işte ay ne severdim bunu ama ya teyzeme benzetirdim birde
Ahahahah parişimmm benide güldürdünn Allahta seni güldürsünnnBende ayni teyzeme benzerdi hal3nd3 benziyor
Ama size çok güldüm ya
Amin perim hep beraber gülelim insallahAhahahah parişimmm benide güldürdünn Allahta seni güldürsünnn
Amiiinn kuzummAmin perim hep beraber gülelim insallah