- 20 Aralık 2020
- 17.164
- 2
- 76.202
- 548
Görüşürüz parişiimmmmYerim selamını hadi iyi geceler tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz parişiimmmmYerim selamını hadi iyi geceler tatlım
Bize bi isim bulsak kız ne desek kiYaaa seniin dilinden baaal akıyor baall kurabiyemmm yaa yengeç ruhlum beniiimmm
Görüşürüz parişiimmmm
Ay bak onu hatırlamıyorum hatta müslümün bir şarkısını istiyordum galiba ee havalar tavanHangi şarkısı
Bu benn işteeee içimm gidiyorrr içiimmm kurabiyemmm ama Türkiye ye geldiğimde nasipse bir tane sahiplencez olurda bebem olursa ikisi birlikte büyüsün anası gibi korkak olmasın kedi gördüğümümde sanki bebek görmüş gibi şekil şükül oluyorumOy ama o partiye bak ya el mi sallıyor bidee tam ısırmalık şu kedileri mıncıra mıncıra sevmek istiyorum ama korkuyorum ani hareketleri ile ödümü patlatıyorlar birinde bi yavru köpek sevmiştim ayy hani daha annelerini emerken böyle pofuduk bir şey oluyorlar ya. Öyleydi. Havalara atıp atıp tutuyordum
Ay evett hepsi de hoşuma gittii bunu iyice bir düşünelim geboşumBize bi isim bulsak kız ne desek ki
Yengeçdeş
Burçdaş
Duygusal ikili
Kaçın yengeç ikilisi geliyor
Neyse bunu sağlam kafayla bi düşünelim
Kıskaç larBize bi isim bulsak kız ne desek ki
Yengeçdeş
Burçdaş
Duygusal ikili
Kaçın yengeç ikilisi geliyor
Neyse bunu sağlam kafayla bi düşünelim
He ya pek datluş oluyorlar hele yavrular bebekler ile videoları da çok komik oluyor yaa hadi sen uyu bakalım uykusuz kalma gülüm özlemiştim iyi olduBu benn işteeee içimm gidiyorrr içiimmm kurabiyemmm ama Türkiye ye geldiğimde nasipse bir tane sahiplencez olurda bebem olursa ikisi birlikte büyüsün anası gibi korkak olmasın kedi gördüğümümde sanki bebek görmüş gibi şekil şükül oluyorum
Ban sonrası özgürlük fena sarhoş etmiş kurbikimAy bak onu hatırlamıyorum hatta müslümün bir şarkısını istiyordum galiba ee havalar tavan
Yaa Parişimmm sevdiklerimi aşırı sahipleniyorum böylee kıskanıyorum çokçaaaKıskaç lar
Hahah oda olur yengeç demek kıskançlık demek hele bendeki. Bence tüm burçların kıskançlık huyunu bana yüklemişlerKıskaç lar
He ya pek datluş oluyorlar hele yavrular bebekler ile videoları da çok komik oluyor yaa hadi sen uyu bakalım uykusuz kalma gülüm özlemiştim iyi oldu
Ya sorma mahpustan çıkınca bi yanlarım tavan yapmış parem gördüğüm rüyadan belli yani ayy ne güldüm ya sabah sabahBan sonrası özgürlük fena sarhoş etmiş kurbikim
Bendeee şöyle yapasım geliyor bazenYaa Parişimmm sevdiklerimi aşırı sahipleniyorum böylee kıskanıyorum çokçaaa
Hahaha kociler de biliyor nerde olduğumuzu ve çıkamadığımızı hadi bekletme sen gülüm
Anlık kocamm yatmıyoz mu daha kulüpten çık diyor
Anlık kocamm yatmıyoz mu daha kulüpten çık diyor
Hayırİçli köfte de yaptınız mı görümce yoğursaydı işte hazır gelmişken
Kıyamadım mı görümceye
Çalıştığı yerde yapmış gündüz ya birde akşam yaptırmak istemedik kv ile mantı yaptıkKıyamadım mı görümceye
Hee anladım canım iyi yapmışsınız sende kurtuldun bu arada yoğurmaktanÇalıştığı yerde yapmış gündüz ya birde akşam yaptırmak istemedik kv ile mantı yaptık