• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oy ama o partiye bak ya el mi sallıyor bidee tam ısırmalık 😋😋 şu kedileri mıncıra mıncıra sevmek istiyorum ama korkuyorum 🤣 ani hareketleri ile ödümü patlatıyorlar😁 birinde bi yavru köpek sevmiştim ayy hani daha annelerini emerken böyle pofuduk bir şey oluyorlar ya. Öyleydi. Havalara atıp atıp tutuyordum 🤣🤣🤣🤣
Bu benn işteeee içimm gidiyorrr içiimmm kurabiyemmm ama Türkiye ye geldiğimde nasipse bir tane sahiplencez olurda bebem olursa ikisi birlikte büyüsün anası gibi korkak olmasın🤣🤣🤣 kedi gördüğümümde sanki bebek görmüş gibi şekil şükül oluyorum 😍😍😍

Bu benn işteeee içimm gidiyorrr içiimmm kurabiyemmm ama Türkiye ye geldiğimde nasipse bir tane sahiplencez olurda bebem olursa ikisi birlikte büyüsün anası gibi korkak olmasın🤣🤣🤣 kedi gördüğümümde sanki bebek görmüş gibi şekil şükül oluyorum 😍😍😍
He ya pek datluş oluyorlar hele yavrular😍😍 bebekler ile videoları da çok komik oluyor yaa 🤭🤭 hadi sen uyu bakalım uykusuz kalma gülüm özlemiştim iyi oldu 😍😍

He ya pek datluş oluyorlar hele yavrular😍😍 bebekler ile videoları da çok komik oluyor yaa 🤭🤭 hadi sen uyu bakalım uykusuz kalma gülüm özlemiştim iyi oldu 😍😍
cat-cat-standing.gif

Anlık kocamm yatmıyoz mu daha kulüpten çık diyor :KK70::KK70::KK70:

Back