- 8 Kasım 2019
- 20.594
- 35.873
- 598
Aman otur oturduğun yerde düzgün yorumlar yapta kimseye dalaşmaaBi ban yesem 3 gün yokum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman otur oturduğun yerde düzgün yorumlar yapta kimseye dalaşmaaBi ban yesem 3 gün yokum ama
Çık oradan parem kaç kaç ben artık stresten uzak durucam yaBu eskort konusu var Bdv dalacam zor duruyorum ha
Ayy ne süper olurdu yaİyi yine faZla ban yemiyor kız ona rağmen
Video atılsa keşke buraya atardım
Hahah kız pareye derken sen banlanırmışsjnDur gideyimde bakayım
Ben gidip konu açayım orayaAyy ne süper olurdu ya
Hahah kız pareye derken sen banlanırmışsjn
Yaz günü olsaydı serinlik olurdu sular tepeden aşağıBen gidip konu açayım oraya
Ay dur size dün evdeki olanları anlatıyımda gülün dün çok sinirliydim ama bugün çok gülüyorum
Eşimle bir olaydan dolayı ters düştük ben çok sinirlendim tavır aldım konuşmuyorum. Sonra birşey sordu bana. Bende naparsan yap banane dedim. Aman başladı söylenmeye gittim geldim söyleniyor. Sus diyorum car car car. En sonunda bardaktaki suyu fırlattım üstüne. Kalktı sürahiyi tepemden aşağı bir devirdi ben sırılsıklam
Ağzımı bıçak açmadan döndüm arkamı gittim bugün öğlene kadar küstük
Öyle olsaydı sevinirdim vallaYaz günü olsaydı serinlik olurdu sular tepeden aşağı
Ayy peri yaaa kahkaha attım affet kız bir günde ben öyle delirmiştim. Eşimle bozuştuk salonda yatcam dedi bende aldım sürahiyi koltuğa yorgana döktüm hadi yat al buyur dedim çok mu fenayız yaBen gidip konu açayım oraya
Ay dur size dün evdeki olanları anlatıyımda gülün dün çok sinirliydim ama bugün çok gülüyorum
Eşimle bir olaydan dolayı ters düştük ben çok sinirlendim tavır aldım konuşmuyorum. Sonra birşey sordu bana. Bende naparsan yap banane dedim. Aman başladı söylenmeye gittim geldim söyleniyor. Sus diyorum car car car. En sonunda bardaktaki suyu fırlattım üstüne. Kalktı sürahiyi tepemden aşağı bir devirdi ben sırılsıklam
Ağzımı bıçak açmadan döndüm arkamı gittim bugün öğlene kadar küstük
Ahahahhaha ay seninkide çok iyiymiş bende o beni ıslattı diye gittim yatak odasına yastığını koridora Fırlattım (burda yatmıcaksın bu akşam mesajı veriyorum) kapıyı kilitleyip yattımAyy peri yaaa kahkaha attım affet kız bir günde ben öyle delirmiştim. Eşimle bozuştuk salonda yatcam dedi bende aldım sürahiyi koltuğa yorgana döktüm hadi yat al buyur dedim çok mu fenayız ya
Ayy peri yaaa kahkaha attım affet kız bir günde ben öyle delirmiştim. Eşimle bozuştuk salonda yatcam dedi bende aldım sürahiyi koltuğa yorgana döktüm hadi yat al buyur dedim çok mu fenayız ya
Hahahah ne güldüm amaAhahahhaha ay seninkide çok iyiymiş bende o beni ıslattı diye gittim yatak odasına yastığını koridora Fırlattım (burda yatmıcaksın bu akşam mesajı veriyorum) kapıyı kilitleyip yattım
Keşke bir iki hırpalasaydın parem onuuuHahahahhaha deliler ya ben kocamla hiç dövüşmedim Cookiie dovusucek hiç vaktim olmadi
Ohhh iyi yapmışsın bugün her şey yolunda mıAhahahhaha ay seninkide çok iyiymiş bende o beni ıslattı diye gittim yatak odasına yastığını koridora Fırlattım (burda yatmıcaksın bu akşam mesajı veriyorum) kapıyı kilitleyip yattım
He parem ya ağzına mıçsaydın bari hak etmiştiHahahahhaha deliler ya ben kocamla hiç dövüşmedim Cookiie dovusucek hiç vaktim olmadi
Sabah hallettikOhhh iyi yapmışsın bugün her şey yolunda mı
Laaannnnnnn geldim seni sordum ilkbir mucizee kız neredesin ben banlandım geldim sen yoksun
Rabbim halkından gelsin perimKeşke bir iki hırpalasaydın parem onuuu
SüperrSabah hallettik
He kız sorma mune abla da elinde cımbız hazırda duruyormuş herhalde yazdığımla gitmem arada 10 15 dk sürdü herhaldeLaaannnnnnn geldim seni sordum ilk
Din düşmanlarıyla savaşa girmişsin lo
Amin parem Rabbim vursun ona tokadıRabbim halkından gelsin perim
Ahahaha ben ilk ban yediğimde de şok olmuştum naptılar bana diyeHe kız sorma mune abla da elinde cımbız hazırda duruyormuş herhalde yazdığımla gitmem arada 10 15 dk sürdü herhalde