Parem heyecan yapmamak istiyorum nefesim kesiliyor kalbim patlicak yoksa
Ben bugün vajinal sülük yaptıracaktım gebelik testi yap dedi kadın Bi kaç gün önce yaptım bişey yoktu o yüzden yapmak istemedim ama nolur nolmaz yalan söylemim diye Bi daha yaptım silik çıktı test bozuk mu acaba dedi Bi daha yaptım o da ayanı çıktı
Öğlen gidip vercem kan inşallah
Eğer varsa kendi Dr ma da gözükcem kan sulandırıcı falan için

İnşallaah zamanı gelmiştir inşallah sağlıkla gelir artık parem inşallah ne kadar çok istiyorum anlatamam
Evet çift geliyor mu minnoş
İnşallaah geliyordur minnoşum Rabbim in hazinesi geniş rahmeti bol yüreğimizi darlığına ferahlık olacak inşallah inanıyorum nasip olursa
bir mucizee yaaaaaaa kandan baktır hemen
Öğlen gidicem kuzum

Baktım paremmm pozitif görünüyooorr inşallaah sağlıklı bir şekilde ilerler Allahım sen görüyorsun

Yanımda olsan da sarımsam sana kuzum benim sana hep dedim dimi Allah bir gün mucizesini verecek diye hatta dün yazdım inşallah müjdeli haber alırsın dua ya gel diye

Ahhhh bitanem benim hemen testini yaptır bi şükür namazı kol sonuçlar sonrası ve bize soule sonucu

Öpüyorum seni cansin

Tinnoşummmmmm ahhh bitanemmm iki tane yaptım Bi de kan verim belli olcak inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Aminn aminn balımmmmmm Rabbim o güzel kalbine göre versin hayallerini yaşamayı nasip etsin dualarımız seninle

Baktım paremmm pozitif görünüyooorr inşallaah sağlıklı bir şekilde ilerler Allahım sen görüyorsun
Seni yazdım sen saglikcisin diye

Diğer kızların başından geçti hamilelik onlarda bilir tabiki

Ama aklıma sen geldin

Inşallah Rabbim sağlıkla gelsin mucizenin bebeği çok sevindim

Rabbim inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alalım çoğalsın gebeler ❤❤❤⚘

Aminnn tinnoşum aminn Rabbim hepimizden güzel haberler nasip etsin
Ahh parem inan şuan o kadar ihtiyacım var ki sımsıkı sarılarak dostlara keşke yanımda olsanız canlarım
İnan testi görünce akşamki o mesajın aklıma geldi Allahm inşallah vakti saati gelmiştir artık haber verince mutlaka

İyi yaptınnnnn paremmm beniimm birimizin mutlu güzel haberi hepimizin yüzünde gülücükler çoğaltıyor

İnşallaah sağlıkla kolaylıkla devamı gelsinnnn çiçeğimmm
Tez zamanda isteyen bütün arkadaşlarıma bana da kolaylıkla nasip etsin

cann paremmmm seninde gönlüne göre versin.Belki de bizi burda tekrardan mucizemin vesilesi canlandırır.

Aminn aminn balımmmmmm Rabbim o güzel kalbine göre versin hayallerini yaşamayı nasip etsin dualarımız seninle
Allah razı olsun tinnoşum siz de benim dualarımdasınız

Kızzzz bu bariz ben geliyorum diyooo hayırlı olsun
Ayy geliyor mu inşallah kuzum ya inşallah sağlıkla gelir bütün yaralarımızı sarar inşallah
İnan gerçekten öyle kaç yıl oldu artık ne kadar uğraşan çabalayan arkadaşlarım siz ve ben inanki birbirimizi tek anlayıp hissedebilenleriz
Rabbim teker teker tez zamanda müjdelerinden nasip etsin birbirimizin sevincine ortak olalım tinnoşum
Canım parem MssPARE Allah senden razı olsun görüyorum ben herkesin derdine koşuyorsun Rabbim seninde gönlünde her ne varsa binbir güzelliklerle doldursun nasip etsin hayatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…