- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.081
- 548
Kız son zamana kadar emzircen miYokk bee kuzum sıkıntı yok doktor iyi gidiyor dedii sadece dogurunca bebeğe emziricem kızım belki unutur 1.5 gün hastanede kalcam ya unutur belki alışır dedim geceleri babasıyla yatcak 1 hafta bende diğer odada yatcam annemde yanımda malum sezaryenliyim kalkamıcam belki böylece işe yarar
Evett canım bırakmıyo mümkün değell ve ben yoruldum mücadele etmekten herne yapsam psikolojisi bozuldu neseki geceleri 1 2 kez istiyor düzeldi şükür hep kalkardıKız son zamana kadar emzircen mi
Doldursun canım onun nasibi doya doya emsinHahah tabi kolaydırdur bakim yaşını doldursun kız sen pro muydun
Hayırlı olsun o zaman kırmızılıkDoldursun canım onun nasibi doya doya emsin
Biraz büyüdüklerinde emzirmek zor geliyor bırakıncada o günleri özlüyorsunböyle tuhaf işte
Yo pro değildim daha yeni oldum
Kadın doğumcu sıkıntı yok diyorsa sen bilirsin canım ama tadı değişiyor sonra kendiliğinden bırakıyor falan diyorlardıEvett canım bırakmıyo mümkün değell ve ben yoruldum mücadele etmekten herne yapsam psikolojisi bozuldu neseki geceleri 1 2 kez istiyor düzeldi şükür hep kalkardı
Bakalımm benimki tadı aynı herhaldeeKadın doğumcu sıkıntı yok diyorsa sen bilirsin canım ama tadı değişiyor sonra kendiliğinden bırakıyor falan diyorlardı
Teşekkürler canımHayırlı olsun o zaman kırmızılık
Evet geçen senin yaptığın gibi bi sirke süreyim dedim kıyamadım ya acıklı acıklı meme istedibide diş dönemi neyse bakalım dedim nereye kadar giderse
Nerde yaşıyor Hayal canım Allah korusun-Hayal geçmiş olsun canım gece deprem olmuş bir sorun yoktur inşallah
Çorum da yaşıyor iyiymisNerde yaşıyor Hayal canım Allah korusun
Nane yeni gördüm kusura bakma-Hayal geçmiş olsun canım gece deprem olmuş bir sorun yoktur inşallah
Nerde yaşıyor Hayal canım Allah korusun
Geçmiş olsun canımNane yeni gördüm kusura bakmabir şey yok çok şükür baya derinden sallandık ama uzun sürmedi. Teşekkür ederim sorduğun için
Amin canım Allah korusun hepimiziGeçmiş olsun canımRabbim bir daha yaşatmasın
Bilmiyorum ki kız ne zaman değişiyorBakalımm benimki tadı aynı herhaldeenezaman değiďiyormuş kiz de hele yok sıkıntı canim 2 doktorada sordum
Yapay meme üretsinlerTeşekkürler canım
Ben salça sürmüştümen güzeli azaltarak bıraktırmak ama bazen olmuyor
Hahahahaha onuda soraydınBilmiyorum ki kız ne zaman değişiyor
Merhaba hoş geldinTak tak tak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?