• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yokk bee kuzum sıkıntı yok doktor iyi gidiyor dedii sadece dogurunca bebeğe emziricem kızım belki unutur 1.5 gün hastanede kalcam ya unutur belki alışır dedim geceleri babasıyla yatcak 1 hafta bende diğer odada yatcam annemde yanımda malum sezaryenliyim kalkamıcam belki böylece işe yarar
Kız son zamana kadar emzircen mi 🥴

Doldursun canım onun nasibi doya doya emsin
Biraz büyüdüklerinde emzirmek zor geliyor bırakıncada o günleri özlüyorsun 🤭böyle tuhaf işte 😁
Yo pro değildim daha yeni oldum😇
Hayırlı olsun o zaman kırmızılık 😅
Evet geçen senin yaptığın gibi bi sirke süreyim dedim kıyamadım ya acıklı acıklı meme istedi😅 bide diş dönemi neyse bakalım dedim nereye kadar giderse

Evett canım bırakmıyo mümkün değell ve ben yoruldum mücadele etmekten herne yapsam psikolojisi bozuldu neseki geceleri 1 2 kez istiyor düzeldi şükür hep kalkardı
Kadın doğumcu sıkıntı yok diyorsa sen bilirsin canım ama tadı değişiyor sonra kendiliğinden bırakıyor falan diyorlardı

• Beğen
Reactions: Jou
Hayırlı olsun o zaman kırmızılık 😅
Evet geçen senin yaptığın gibi bi sirke süreyim dedim kıyamadım ya acıklı acıklı meme istedi😅 bide diş dönemi neyse bakalım dedim nereye kadar giderse
Teşekkürler canım❤️
Ben salça sürmüştüm🤭 en güzeli azaltarak bıraktırmak ama bazen olmuyor 😁

Back