- 1 Aralık 2021
- 12.794
- 43.727
- 548
- 34
Evet sivaslıyım benÇorumlular iyi olur dermişim Sivaslı mısın peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sivaslıyım benÇorumlular iyi olur dermişim Sivaslı mısın peki
KomşuyuzEvet sivaslıyım ben
İnşAllah parem sevindim canım rabbim beterinden korusunDoktor bakmış alçıyı kuvvetlendirmisler bir kat daha kalınlaşmış iyi demiş haftaya gidicek kontrole
Şükür sevindik inşallah başka bir sorun çıkmaz gece de rahat uyumuş 15 gün sonra.kemikte kaynama varmi ona bakılacak inşallah kaynar kemikte ameliyat falan olmaz
İyim kuzummmm çok şükür sen nasılsın? Ben özledim vallaha ama bir türlü vakit bulamıyorum.Kızlar nasılsınız herkes iyimi
Unuttuk birbirimizi yabancı olduk nerdeyse
Herkese hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3348407 @ASSOSyal
@Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@coconatt
@mavikelebek34
Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Nane Limon Kabugu
@Hayalkuran
Eslinna
Ay canım gebemisinnnn MashaAllah çok sevindim hayırla gelsin İnshaAllahPariiişş vallahaa özledim eski zamanları
Ben anca yat kalk almosu yedir içir emzir falan yoruluyorum ciddenn cattlagın dediği gibi 2 ci bebeden sonra beni unutun daha gelemem şu kk ya evin işi ayrı bitmiyo bide bu halimle dip köşe temizlige girdim mutfak başlıcam bugun en yorucu yer mutfak bide
Ooyyyy kuzumm tesekkür ederiimm kardeşi olsun bari çok sıkılıyo eve oyuncaklarıylada çok oynamıyo aslında plansızdı olursa olur olmasa olmazdı hic ummuyodumAy canım gebemisinnnn MashaAllah çok sevindim hayırla gelsin İnshaAllah
Olsun canım işte çok ara geçmeden olnais iyi olmuş. Kardeşkik güzel bir şey. Peki cinsiyeti belli mi kaç aylık? Rabbim sağ salim doğurmani nasib etsin Amiiin AmiiiiiiiğğğnOoyyyy kuzumm tesekkür ederiimm kardeşi olsun bari çok sıkılıyo eve oyuncaklarıylada çok oynamıyo aslında plansızdı olursa olur olmasa olmazdı hic ummuyodum
Olsun canım işte çok ara geçmeden olnais iyi olmuş. Kardeşkik güzel bir şey. Peki cinsiyeti belli mi kaç aylık? Rabbim sağ salim doğurmani nasib etsin Amiiin Amiiiiiiiğğğn
(Aklıma şu kocasının suratina vurup Amiiiiiiiğğğn diyen kız geldi hahahaha)
Belli oldu mu kız3aya girdik kuzum
DOktor buhafta belli olur dedi dediğine göre erkektir zaten resimde bende pipi gördüm gidince dicem erkekmi
Evettt bende heryerde onun esprisini yapıyorum ama anlayana artık
Kalktık kız bu saatte yatılır mi❤ne yapan iyimisin hoşgeldinPişttt kalkın len
Biz hep buralardayız sen nirdesinnnnPişttt kalkın len
Kurbişim geldin mi nasılsınPişttt kalkın len
Bacımsu nasılsın nerelerdesinPişttt kalkın len
Ne sohbetlerimiz olurdu sabah ezanına kadarBu topikte ne güzel anılarımız olduu
Ramazan yaklaşıyor hiç susmazdı bildirimler
Tamda ben yazdim kuzum böyleydik iste kalben hissederdik❤MssPARE paremmm ne güzeldi değil miiiii