- 27 Mart 2019
- 29.728
- 108.310
- 598
Yeni uye ve yine aynı döngü sanırımTak tak tak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni uye ve yine aynı döngü sanırımTak tak tak
Rabbim korusun toprağa sakınlık versinÇorumdayım pare sıkıntı yok çok şükür gece 1 gibi sallandık herkes sokaklara çıktı 2 kez peşpeşe oldu Allah beterinden korusun hepimizi inşallah
Ahahah olsaydı da emermiydi senceYapay meme üretsinler tek çözüm bence
Vallahaaa ben sürmeey korkuyorumm kızz iyice bağlancak diye herseyi seven yiyen bi bebem var benimm sirke sürdüm bi emdi bi emdii limon tozu sürdüm löplöp emdii yanii azaltarak yapıyordum tabii sonra artık yoruldum 3 aydır deniyorum ama neseki eskisi kadarda emmiyo bakk gecleeri 3 4 kez isterdi simdi 1 2 kez istiyo aradaTeşekkürler canım
Ben salça sürmüştüm en güzeli azaltarak bıraktırmak ama bazen olmuyor
Var kızzzYapay meme üretsinler tek çözüm bence
Bak cimcimeye nasılda emmiş bende salça işe yaradıVallahaaa ben sürmeey korkuyorumm kızz iyice bağlancak diye herseyi seven yiyen bi bebem var benimm sirke sürdüm bi emdi bi emdii limon tozu sürdüm löplöp emdii yanii azaltarak yapıyordum tabii sonra artık yoruldum 3 aydır deniyorum ama neseki eskisi kadarda emmiyo bakk gecleeri 3 4 kez isterdi simdi 1 2 kez istiyo arada
Var kızzz
Amann iyi kızzz kurtuldunBak cimcimeye nasılda emmiş bende salça işe yaradı
İyi azaltmış 1 2 kereyide hallettin mi tamamdır
Yapay memede varmıymış
Büyüyünce zor oluyor rahatladımAmann iyi kızzz kurtuldun
Varrr canım biara görmuştümm
Nekadarlıkken bıraktınBüyüyünce zor oluyor rahatladım
İlk defa duydum
23 aylıkNekadarlıkken bıraktın
TAm anladığı zamanlarr benimki daha 20aylık23 aylık
Hemde ne anlama ben azaltayım derken o daha çok bağlanıyordu kızz seninki de ikinciyle birlikte emmeye devam edermişTAm anladığı zamanlarr benimki daha 20aylık
Hahahaha katlanacaz o haldeee bi tarafım zaten kesildii bitarafım geliyoorrHemde ne anlama ben azaltayım derken o daha çok bağlanıyordu kızz seninki de ikinciyle birlikte emmeye devam edermiş
Kiz desene az kalmış neredeyse tam kesmenin ucuna kadar gelmişsinHahahaha katlanacaz o haldeee bi tarafım zaten kesildii bitarafım geliyoorr
Tam kesileceğidi habu oğlan geldii ben grliyorum bende emcem dedi bekliyoruzzz allah sonumuzu hayretsinn buda bitecek elbettKiz desene az kalmış neredeyse tam kesmenin ucuna kadar gelmişsin
AminTam kesileceğidi habu oğlan geldii ben grliyorum bende emcem dedi bekliyoruzzz allah sonumuzu hayretsinn buda bitecek elbett
Evett dimi kuzumm tam zamanlı oldu aslındaa kızım huysuz değil neysekiiAmin
Biter biter Allahın izniyle
Daha güzel birlikte büyürler
Öyle inan ki yaş aralığının az olması daha güzel birbiriyle de oynuyorlarEvett dimi kuzumm tam zamanlı oldu aslındaa kızım huysuz değil neysekii
Insallahhh yaa kızımda sıkılıyo hep iyi gelir ona eminimÖyle inan ki yaş aralığının az olması daha güzel birbiriyle de oynuyorlar
İnşallah canımInsallahhh yaa kızımda sıkılıyo hep iyi gelir ona eminim