- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.081
- 548
Hoş buldum paremKalktık kız bu saatte yatılır mi❤ne yapan iyimisin hoşgeldin
Ayyy ablam mm nasılsın yaaaBiz hep buralardayız sen nirdesinnnn
Şimdilik geldim shahhshaKurbişim geldin mi nasılsın
Ahahshdgskjshaha kızzz bu kedi aynı ben
Ay evet kız kk yı açtığımı unuttumBacımsu nasılsın nerelerdesin
Geldiğin gibi yine gittin mi
Ay inşallah ya keşke aynı enerjiyi yakalariz
Salı ya insallahhBelli oldu mu kız
Bu ramazana gene ben yokum sahura
Sen tutturdun hamile hamile gidiyonBu ramazana gene ben yokum sahura
Hahahahaha vallahaa peşpeşe geldiler kızzzz sütüm kesilir dedik tutamadık bu sene tutarım dedim bebe geldi bumeydii gııSen tutturdun hamile hamile gidiyon
CinsiyetNe salıya elco
Iyi oldu ikisi de bir büyür ikiz gibi maşallahHahahahaha vallahaa peşpeşe geldiler kızzzz sütüm kesilir dedik tutamadık bu sene tutarım dedim bebe geldi bumeydii gıı
İnşallah parem bi dürtücü lazım hepimizeAy inşallah ya keşke aynı enerjiyi yakalariz
Haber ver aşkoSalı ya insallahh
Devam aşko sadece azalttım günde 2 kez istiyo ama tabi uzun emiyo busefer psikolojisi bozukduİnşallah parem bi dürtücü lazım hepimize
Haber ver aşkoemzirmeyi naptın
Evett paremm hayırlısıyla almirada sıkılıyordu zaten onada arkadaş olur dost olurIyi oldu ikisi de bir büyür ikiz gibi maşallah
Harekete geçecen
Nekadsr emziriyorsun geceleri kalkıyomu hiç
Bebişe sıkıntısı yok dimi belirli bir süre sonra bırakman lazım galibaDevam aşko sadece azalttım günde 2 kez istiyo ama tabi uzun emiyo busefer psikolojisi bozukdu
Kalkıyor kuzum belli olmuyor diş sürecinde sürekli memedeyizNekadsr emziriyorsun geceleri kalkıyomu hiç
Hahah tabi kolaydırHarekete geçecen
Ben şimdi bitirince bana söylemesi ne kolay geldi değil mi
Yokk bee kuzum sıkıntı yok doktor iyi gidiyor dedii sadece dogurunca bebeğe emziricem kızım belki unutur 1.5 gün hastanede kalcam ya unutur belki alışır dedim geceleri babasıyla yatcak 1 hafta bende diğer odada yatcam annemde yanımda malum sezaryenliyim kalkamıcam belki böylece işe yararBebişe sıkıntısı yok dimi belirli bir süre sonra bırakman lazım galiba
Kalkıyor kuzum belli olmuyor diş sürecinde sürekli memedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?