- 27 Mart 2019
- 29.810
- 108.847
- 598
Ben miSen kimle cebellestin. Anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben miSen kimle cebellestin. Anlamadim
EvtBen mi
Çok güzel olmuş parem tam uymuşDün isim vardı bugün kk da vakit geçirdim ama çok ekşin lı gündü bugün heleki profiller benden sıyrıldım valla kurbikim
Ilk sayfaya bi bak olmuş mu
Ban senle yaşamak istedim ama olmadı be catlagimÇok güzel olmuş parem tam uymuş
Hahah bensiz ekşınlara dalmışsın parem
Bir gün beraber dalarız paremBan senle yaşamak istedim ama olmadı be catlagim
Bendee hepinizii seviyorum ParişimmmPerim dualar birikti kuzum kalk oku dün bugün
Tinosum kuzum dua grubu buraya dolduk iyi okdu ya ben seviyorum yabancı değiliz en azından
Ya bu bdvye girmeyen tek ben miyim acaba bir gireyim dedim başıma ağrılar giriyor böyle daralma geliyor kurabiyemm okuyamamama hastalığı vaarAz dövün yaff pare bana diyon ama bdv den çıkmıyorsun hahah MssPARE
Ben giriyorum genelde ban yiyorum yada deliriyorumBendee hepinizii seviyorum Parişimmm
Ya bu bdvye girmeyen tek ben miyim acaba bir gireyim dedim başıma ağrılar giriyor böyle daralma geliyor kurabiyemm okuyamamama hastalığı vaar
Yook parişimmm sen gene de dikkat et gitme bir yere bize lazımsınBen giriyorum genelde ban yiyorum yada deliriyorum
Oyyy tinnosummYook parişimmm sen gene de dikkat et gitme bir yere bize lazımsın
Ay bende okuyamıyorum tinnoşum ya çok nadir okurum valla aman uzak durmak en iyisi sıfır stres yüzde yüz enerjiBendee hepinizii seviyorum Parişimmm
Ya bu bdvye girmeyen tek ben miyim acaba bir gireyim dedim başıma ağrılar giriyor böyle daralma geliyor kurabiyemm okuyamamama hastalığı vaar
Evet bak haklısın ne zaman bie konuya baksan pare yazmış oluyor ben pek girmem ilk ve tek banımı sağlam aldım gözüm korktuAz dövün yaff pare bana diyon ama bdv den çıkmıyorsun hahah MssPARE
Hahhaha alinti yap yine mi sen diyeEvet bak haklısın ne zaman bie konuya baksan pare yazmış oluyor ben pek girmem ilk ve tek banımı sağlam aldım gözüm korktu
Birdaha yapcamHahhaha alinti yap yine mi sen diye
Pare ordan çıkmıyor ki. Bi yaz gelince bahçe tutuyor onu yoksa kimse tutamıyorEvet bak haklısın ne zaman bie konuya baksan pare yazmış oluyor ben pek girmem ilk ve tek banımı sağlam aldım gözüm korktu
Oyy perim ne güzel manzara nasıl güzel dinlemesi olur
Bu eskort konusu var Bdv dalacam zor duruyorum haPare ordan çıkmıyor ki. Bi yaz gelince bahçe tutuyor onu yoksa kimse tutamıyor
İyi yine faZla ban yemiyor kız ona rağmenPare ordan çıkmıyor ki. Bi yaz gelince bahçe tutuyor onu yoksa kimse tutamıyor
Dur gideyimde bakayımBu eskort konusu var Bdv dalacam zor duruyorum ha
Bi ban yesem 3 gün yokum amaİyi yine faZla ban yemiyor kız ona rağmen
Video atılsa keşke buraya atardım