- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
Boşanmanın eşiğinden döndüler kuzu ama birkaç aya yine aynı duruma girecek gibiNolmuş nolmuşş eltiyle kayına
1. Sınıf çok zor olur cidden insanın bir an tahamülü kalmıyoAmin gülüm sabır taşım çatladı
Haklarında hayırlısı mucizemBoşanmanın eşiğinden döndüler kuzu ama birkaç aya yine aynı duruma girecek gibi
Amannnn boşver onları kuzum sen nasılsın tedaviye başladın mı yenideb
Kalmadı valla1. Sınıf çok zor olur cidden insanın bir an tahamülü kalmıyo
İyi oluyor aslında kız az uzak kalınca kaostanKurabişimm siteye girmiyorum bu ara detoxa gectim seyrek giriyorumhep aynı bildiğin gibi evde yuvarlanıyoruz sen napünn
Ay doğrudur dutum yaBaşım tuttu artık kurbik
Başla başla anca oluyAy doğrudur dutum yaşimdiden başlasak mı bizde
Geçmiş olsun bacımsuİyi oluyor aslında kız az uzak kalınca kaostanbende iyiyim canım salgından nasiplendik oğlan hasta biraz onun dışında iyiyiz
Aman kurbike bacimsu yada sulu eki yapmayin yarın sulu bir şey yapar nikiniGeçmiş olsun bacımsu
En son şirdansu yapıyordu sankiAman kurbike bacimsu yada sulu eki yapmayin yarın sulu bir şey yapar nikini
Aman sen bir şey yapmaBaşla başla anca oluy
HahahhahahhaEn son şirdansu yapıyordu sanki
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun bacımsu
Bende eşşek sudan gelene kadar döverim uleynnnKafama yatan bir su bulsam yapcam
Parem çok kötüyüm yaaaAman sen bir şey yapmaela lale uğraş dur
Biliyorum canım çocuklara eziyet annelere daha eziyet tekerleme gibi büyüklerin dili dönmüyorParem çok kötüyüm yaaanefret ettim rüyama giriyo artık
Amin kuzumHaklarında hayırlısı mucizem
Yok başlamadım doktor zaten ocak ayında cağırmıştı. 4 ay var daha onun çağırmasına. Ama bilmiyorum belki biz maddi olarak kendimizi ayarlYabilirsek daha erken gidebiliriz
Parisim tut bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?