- 25 Ağustos 2019
- 61.124
- 114.141
- 698
- 30
Jahahahaha cok iyi erken kalkmanın bedeliIyim şükür evi temizledim bugün erken bitti işlerim kendime yeni iş bulmaya çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jahahahaha cok iyi erken kalkmanın bedeliIyim şükür evi temizledim bugün erken bitti işlerim kendime yeni iş bulmaya çalışıyorum
Belli zaten yoksun pek niçun
Bilmiyorum ki ya sonbahar çöküşü mü bu da anlamadım rüyamda psikoloğa gidiyordum psikolog benden bıkıp kaçmaya çalışıyorduNeyin var yavri
Hahahahha kahkaha attımmBilmiyorum ki ya sonbahar çöküşü mü bu da anlamadım rüyamda psikoloğa gidiyordum psikolog benden bıkıp kaçmaya çalışıyordu
Tabiki de buldum yapacak şeyi küçülen kıyafetleri ayırdım göndereceğim kişilere göre poşetledimBana gel salça çıkarıcam
Hahhaha psikolog ne yapsın yeri geliyor ben kendimden kaçmak istiyorumBilmiyorum ki ya sonbahar çöküşü mü bu da anlamadım rüyamda psikoloğa gidiyordum psikolog benden bıkıp kaçmaya çalışıyordu
Yeni süpürme işi bitti çamaşır makinesinin bitmesini bekliyorum beklerken çay mı kahve mi derdindeyim sana kolay gelsinMillet nerdesiniz Merhaba Günaydın ben kızlık hazırlıklara devam
Afiyet olsun canım ben dolaba bir şeyler aticam onun telaşıYeni süpürme işi bitti çamaşır makinesinin bitmesini bekliyorum beklerken çay mı kahve mi derdindeyim sana kolay gelsin
Ben o işlerimi müstakil evdeyken yaptım şimdi sadece okul koşuşturmacası varAfiyet olsun canım ben dolaba bir şeyler aticam onun telaşı
Bende ütü yapıcimmmMillet nerdesiniz Merhaba Günaydın ben kızlık hazırlıklara devam
Allah yardımcın olsun hava sıcakken ütü çekilmiyorBende ütü yapıcimmm
Kolay gelsin yavrisBende ütü yapıcimmm
Günaydın bitanem hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar paremmmm
Aminn