• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin kuzum
Senin embriyo vardı dimi direk transfer için mi bekliyonuz
Çok yorucu gerçekten Rabbim uğraştırmasın ya
Valla bizde iki aydır gidelim diyoruz rapor çıkarmaya uğraştım vırt zırt pürüz çıkarıyorlar olmadı Bi türlü
Bu ay da adetim çok erken geldi öyle kaldı
İnşallaah Bi daha ki aya başlayabilirz

Parisim tut bunu Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye eğer başka sulu bişey yapacak olursa su dolu kovaya batıralım Bi daha yapmayacam diyene kadar 🤣🤣🤣🤣
waves-ocean.gif

Heyt Bee ne güzel akiyoo MssPARE MssPARE

Amin kuzum
Senin embriyo vardı dimi direk transfer için mi bekliyonuz
Çok yorucu gerçekten Rabbim uğraştırmasın ya
Valla bizde iki aydır gidelim diyoruz rapor çıkarmaya uğraştım vırt zırt pürüz çıkarıyorlar olmadı Bi türlü
Bu ay da adetim çok erken geldi öyle kaldı
İnşallaah Bi daha ki aya başlayabilirz

Parisim tut bunu Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye eğer başka sulu bişey yapacak olursa su dolu kovaya batıralım Bi daha yapmayacam diyene kadar 🤣🤣🤣🤣
Embriyom var canım direk transfere gitcez nasipse.
Sen baştanmı başlıcaksın nerede başlamayı düşünüyosum

Embriyom var canım direk transfere gitcez nasipse.
Sen baştanmı başlıcaksın nerede başlamayı düşünüyosum
Hadi hayırla inşallah
Aynen baştan başlicam
Malum geçen sene 1 embriyo olmuştu 8 ay da anca transfer oldu
bu defa ne olcak Allah bilir
Ama kısmetse havuz yaptırmayı düşünüyorum 3 kere falan yumurta toplama inşallah içinde sağlıklı olur da gelişir

Hadi hayırla inşallah
Aynen baştan başlicam
Ama kısmetse havuz yaptırmayı düşünüyorum 3 kere falan yumurta toplama inşallah içinde sağlıklı olur da gelişir
İnşallah canım. Olacağına inancım sonsuz. Birde laboratuvarı iyi bir merkez bulursan herşey güzel ilerler inşalalh🤲🏻🤲🏻

Hadi hayırla inşallah
Aynen baştan başlicam
Mucizem rabbim denk getirsin inşallah

Yarın mübarek gün her ikiniz içinde en iyi en güzeli olsun

Perim inşallah müjdeli güzel haberlerinizi alırız
İnşallah canım. Olacağına inancım sonsuz. Birde laboratuvarı iyi bir merkez bulursan herşey güzel ilerler inşalalh🤲🏻🤲🏻

Amin parem inşallah çok sağolasın rabbim hepimize güzellikler nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Amin canm benim 🤲🏻
Yine Aret kamer e gitcez iyi Bi Dr bilgili güvenilir
Sadece uzak olması çok sıkıntı oluyor
Açıkcası kuzum o kadar yorgunum ki bazen inanıyorum olacağına bazen de çok umutsuzm kafamın içi Bi milyon düşünce dalgasıyla boğuşuyorum nasıl bu kadar hayatımın merkezine oturdu bu konu bilmiyorum herşey anlamsız eksik boş

Allah razı olsun kuzum bu yolu isteyen hepimize kolaylaştırsın inşallah 🤲🏻

Amin canm benim 🤲🏻
Yine Aret kamer e gitcez iyi Bi Dr bilgili güvenilir
Sadece uzak olması çok sıkıntı oluyor
Açıkcası kuzum o kadar yorgunum ki bazen inanıyorum olacağına bazen de çok umutsuzm kafamın içi Bi milyon düşünce dalgasıyla boğuşuyorum nasıl bu kadar hayatımın merkezine oturdu bu konu bilmiyorum herşey anlamsız eksik boş

Allah razı olsun kuzum bu yolu isteyen hepimize kolaylaştırsın inşallah 🤲🏻
Bizimde sınavımız oldu bu canım😕 inşallah mükafayını almak nasip olsun🤲🏻
Transfer aürecinde bir ay kadar falan burda kalmaimkanın olsa kontrollerinide o doktor yapsa acaba nasıl olur

Bizimde sınavımız oldu bu canım😕 inşallah mükafayını almak nasip olsun🤲🏻
Transfer aürecinde bir ay kadar falan burda kalmaimkanın olsa kontrollerinide o doktor yapsa acaba nasıl olur
Aynen kuzum bizim de sınavımızmş inşallah geçip müjdelenenlerden oluruz
Yok kuzum ya orda kalmam çok zor Bi de dediğim gibi bir ay da bi sonuca ulaşamıyoruz maalesef uzun sürüyor 😕

Son gaz çalışıyorumm paremmmm :KK60: Akşama Kayseri yolcusuyum bakalım transfere hazırlanacağız bitanemmm sen napıyon nasılsın 😍😍🥰🥰
Allah inşallah senin yüzünü güldürecek ne varsa öyle olsun kuzum Rabbim denk getirsin herşey güzel olsun 🤲♥️🌹🌷

Ben iyiyim bahçe ev işleri derken geçiyor vakit

Back