- 19 Kasım 2020
- 22.007
- 48.084
- 548
Elime Bi gitar verseler sokak da kalmaz benceYanlızlar sokağı çalgıcısı gibi olmuş
Hahhah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elime Bi gitar verseler sokak da kalmaz benceYanlızlar sokağı çalgıcısı gibi olmuş
Hahhah
Hayırlı ve güzel haberler verirsin Inşallah canımSon gaz çalışıyorumm paremmmm Akşama Kayseri yolcusuyum bakalım transfere hazırlanacağız bitanemmm sen napıyon nasılsın
Yaaaaaaaaaaaa hayirlısıyla olsun inşaaaalllaaaahhhhh amin amin amiiiinnnnnSon gaz çalışıyorumm paremmmm Akşama Kayseri yolcusuyum bakalım transfere hazırlanacağız bitanemmm sen napıyon nasılsın
Hahahah kesfediiirsen bizi tanımazsın artıkElime Bi gitar verseler sokak da kalmaz bence
Yeni nikinin Çalgıcı şuElime Bi gitar verseler sokak da kalmaz bence
GitarsuYeni nikinin Çalgıcı şu
Yok kız ondan demedim öyle kötü çalarım ki sokak patlar diyeHahahah kesfediiirsen bizi tanımazsın artık
Bak nasıl biliyorsun Gitarsu güzel oldu beGitarsu
Yok kız ondan demedim öyle kötü çalarım ki sokak patlar diye
Canımm hatunummm amin aminnn çiçeğimmm dua edin banaHayırlı ve güzel haberler verirsin Inşallah canım
Joummmmm aminnn aminnnnnn kuzucummmmYaaaaaaaaaaaa hayirlısıyla olsun inşaaaalllaaaahhhhh amin amin amiiiinnnnn
Nezaman olcaksınnCanımm hatunummm amin aminnn çiçeğimmm dua edin bana
Joummmmm aminnn aminnnnnn kuzucummmm
Pazartesi kontrol günü kuzummNezaman olcaksınn
Olsunda vaktinde olsun hayırlisıyla olsun insaallah bebeğimPazartesi kontrol günü kuzumm
O zaman belli olacak ama muhtemelen ekimin ortasını bulur çiçeğimm
Yapim miBak nasıl biliyorsun Gitarsu güzel oldu be
Her zaman dualarımdasın canımCanımm hatunummm amin aminnn çiçeğimmm dua edin bana
Joummmmm aminnn aminnnnnn kuzucummmm
Cidden dayak istiyorsun Kazen abiye derim seni siteden atar yap bakalım sulu bir şeyYapim mi
Aman diyim zaten bir vukuatım varCidden dayak istiyorsun Kazen abiye derim seni siteden atar yap bakalım sulu bir şey
Hahhaha oda geldi başımıza hahhahAman diyim zaten bir vukuatım var
Pancar tozu ne gıHahhaha oda geldi başımıza hahhah
Tobe yarabbi o neydi kurbikim ya
Bence PANCARTOZU yap sudan toza dön
Toz şeker kizPancar tozu ne gı