- 19 Kasım 2020
- 22.007
- 48.085
- 548
Amin kuzum
Senin embriyo vardı dimi direk transfer için mi bekliyonuz
Çok yorucu gerçekten Rabbim uğraştırmasın ya
Valla bizde iki aydır gidelim diyoruz rapor çıkarmaya uğraştım vırt zırt pürüz çıkarıyorlar olmadı Bi türlü
Bu ay da adetim çok erken geldi öyle kaldı
İnşallaah Bi daha ki aya başlayabilirz
Parisim tut bunuCatlak-kurabiye eğer başka sulu bişey yapacak olursa su dolu kovaya batıralım Bi daha yapmayacam diyene kadar
Arada babasına satıyom o benden sabırlı ama o bile zorlanıyoBiliyorum canım çocuklara eziyet annelere daha eziyet tekerleme gibi büyüklerin dili dönmüyor
Aa gecmiş olsun canım nasılsınız ilaç falan aldınmıİyi oluyor aslında kız az uzak kalınca kaostanbende iyiyim canım salgından nasiplendik oğlan hasta biraz onun dışında iyiyiz
Embriyom var canım direk transfere gitcez nasipse.Amin kuzum
Senin embriyo vardı dimi direk transfer için mi bekliyonuz
Çok yorucu gerçekten Rabbim uğraştırmasın ya
Valla bizde iki aydır gidelim diyoruz rapor çıkarmaya uğraştım vırt zırt pürüz çıkarıyorlar olmadı Bi türlü
Bu ay da adetim çok erken geldi öyle kaldı
İnşallaah Bi daha ki aya başlayabilirz
Parisim tut bunuCatlak-kurabiye eğer başka sulu bişey yapacak olursa su dolu kovaya batıralım Bi daha yapmayacam diyene kadar
Hadi hayırla inşallahEmbriyom var canım direk transfere gitcez nasipse.
Sen baştanmı başlıcaksın nerede başlamayı düşünüyosum
İnşallah canım. Olacağına inancım sonsuz. Birde laboratuvarı iyi bir merkez bulursan herşey güzel ilerler inşalalhHadi hayırla inşallah
Aynen baştan başlicam
Malum geçen sene 1 embriyo olmuştu 8 ay da anca transfer oldu
bu defa ne olcak Allah bilir
Ama kısmetse havuz yaptırmayı düşünüyorum 3 kere falan yumurta toplama inşallah içinde sağlıklı olur da gelişir
Mucizem rabbim denk getirsin inşallahHadi hayırla inşallah
Aynen baştan başlicam
Malum geçen sene 1 embriyo olmuştu 8 ay da anca transfer oldu
bu defa ne olcak Allah bilir
Ama kısmetse havuz yaptırmayı düşünüyorum 3 kere falan yumurta toplama inşallah içinde sağlıklı olur da gelişir
İnşallah canım. Olacağına inancım sonsuz. Birde laboratuvarı iyi bir merkez bulursan herşey güzel ilerler inşalalh
Amin parem inşallah çok sağolasın rabbim hepimize güzellikler nasip etsinMucizem rabbim denk getirsin inşallah
Yarın mübarek gün her ikiniz içinde en iyi en güzeli olsun
Perim inşallah müjdeli güzel haberlerinizi alırız
Amin canm benimİnşallah canım. Olacağına inancım sonsuz. Birde laboratuvarı iyi bir merkez bulursan herşey güzel ilerler inşalalh
Allah razı olsun kuzum bu yolu isteyen hepimize kolaylaştırsın inşallahMucizem rabbim denk getirsin inşallah
Yarın mübarek gün her ikiniz içinde en iyi en güzeli olsun
Perim inşallah müjdeli güzel haberlerinizi alırız
İyi olsun da yine başlarsın canımTeşekkür ederim canımmemeden kesme işine ne zaman başlasam bir şey çıkıyor
Bizimde sınavımız oldu bu canımAmin canm benim
Yine Aret kamer e gitcez iyi Bi Dr bilgili güvenilir
Sadece uzak olması çok sıkıntı oluyor
Açıkcası kuzum o kadar yorgunum ki bazen inanıyorum olacağına bazen de çok umutsuzm kafamın içi Bi milyon düşünce dalgasıyla boğuşuyorum nasıl bu kadar hayatımın merkezine oturdu bu konu bilmiyorum herşey anlamsız eksik boş
Allah razı olsun kuzum bu yolu isteyen hepimize kolaylaştırsın inşallah
Aynen kuzum bizim de sınavımızmş inşallah geçip müjdelenenlerden oluruzBizimde sınavımız oldu bu canıminşallah mükafayını almak nasip olsun
Transfer aürecinde bir ay kadar falan burda kalmaimkanın olsa kontrollerinide o doktor yapsa acaba nasıl olur
Günaydın kuzum nasılsın Tinnosum tatlımGünaydın paremmmmmmsuuuu
Son gaz çalışıyorumm paremmmmGünaydın kuzum nasılsın Tinnosum tatlım
Allah inşallah senin yüzünü güldürecek ne varsa öyle olsun kuzum Rabbim denk getirsin herşey güzel olsunSon gaz çalışıyorumm paremmmmAkşama Kayseri yolcusuyum bakalım transfere hazırlanacağız bitanemmm sen napıyon nasılsın
Aminnnnnn aminnnnn can paremmmmmmAllah inşallah senin yüzünü güldürecek ne varsa öyle olsun kuzum Rabbim denk getirsin herşey güzel olsun
Ben iyiyim bahçe ev işleri derken geçiyor vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?