- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.633
- 548
Günaydın balımGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın balımGünaydın
Günaydın mavişim nasılsınGünaydın
@bir mucizee nerdesin kuzum
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Simurgp
@B O Z A
@N u r
@NesNa
Feminas
@ozo1907
Dua grubu olunca burası yerim kaldı
Herkese günaydın fıstıklar
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Simurgp
@B O Z A
@N u r
@NesNa
Feminas
@ozo1907
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Simurgp
@B O Z A
@N u r
@NesNa
Feminas
@ozo1907
Catlak-kurabiye geldin mi güzel kıs
Ya geldim ama niye geldim nasıl geldim anlamadım kazen toplu af mı çıkardı acaba. Yoksa gece doluyordu cezamCatlak-kurabiye hoşgeldinn çiçeğim 21gün yattım içerdee bilirim zorlugunu gel bir sarılalım
Ayy iyiki gelmişin o zaman çiçeğimmm çok güzel oldu oğluşunun hatrına belki af çıkarmış olabilir kuzumYa geldim ama niye geldim nasıl geldim anlamadım kazen toplu af mı çıkardı acaba. Yoksa gece doluyordu cezam
Neyse çok sevindim geldiğime ayy uzaklar pek zormuş
Kız tinnoşum size 21 gün mü oldu ayy bize aylar gibiydi ya bir türlü gelmediniz çok özlemiştik sizi
Ahhahahhahahah kızz yassı tatlısın senn kim oo hımmm Salişmiş yabancı değil hoşgeldin canısı
Ben daha çok yattım galiba tininin geldiğini gördüm sonra bende denedim şansımı öyle geldimYa geldim ama niye geldim nasıl geldim anlamadım kazen toplu af mı çıkardı acaba. Yoksa gece doluyordu cezam
Neyse çok sevindim geldiğime ayy uzaklar pek zormuş
Kız tinnoşum size 21 gün mü oldu ayy bize aylar gibiydi ya bir türlü gelmediniz çok özlemiştik sizi
Belki canım benim ya da onu atmaya karar vermiştir. Çünkü gerçekten çileden çıkartıyor insanı bile isteye yapıyorAyy iyiki gelmişin o zaman çiçeğimmm çok güzel oldu oğluşunun hatrına belki af çıkarmış olabilir kuzum
Ah ah sormaa Cookiie perişimle çok bekledik hatta o bende bir kaç gün sonra gelmişti. Neyseki bitti ayrılık çiçeğim
Galiba bir tek ben gitmiştimBen daha çok yattım galiba tininin geldiğini gördüm sonra bende denedim şansımı öyle geldim
Zor kuzum mapusluk şu villanın olayındanmı gittin sende herkesler geldimi inşallah o şahıs gelmemiştir
Oyy mor kapını severim hoş geldin canım
Gizli gizli bakıyordum ben giriş yapmadan dışardanGaliba bir tek ben gitmiştim
Oda geldi mi bakmadım dur bakim hele inşallah yoktur
He ya tinnoşumu görünce senin profile baktım giriş denemesi yapınca saati gösteriyor oda yok ya. Eyvah dedim perişim bakmadı kk ya nasıl görecek nasıl gelecek derken sende geldin
Hosbuldum .....Ahhahahhahahah kızz yassı tatlısın senn kim oo hımmm Salişmiş yabancı değil hoşgeldin canısı