- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.109
- 548
Ayy çok şükür canım yaa valla uslu durun döverim sizde beni dövün haha gerçi sabah baktım dışarıdan bende pare iyi bir posta dayak çekmiş banaGizli gizli bakıyordum bengiriş yapmadan dışardan
Baktım tinim gelmiş bende mesaj attım hiç umudum yoktu telefonu atmışım biryere annemlerdeydim. Sonra bir baktım mesajlar gelmiş. Ohoo açılmış hesabım
Ahahah bundan sonra böyle işlere karışana sopaaaAyy çok şükür canım yaa valla uslu durun döverim sizde beni dövün haha gerçi sabah baktım dışarıdan bende pare iyi bir posta dayak çekmiş bana
Perim dualar birikti kuzum kalk oku dün bugünBen daha çok yattım galiba tininin geldiğini gördüm sonra bende denedim şansımı öyle geldim
Zor kuzum mapusluk şu villanın olayındanmı gittin sende herkesler geldimi inşallah o şahıs gelmemiştir
Tinosum kuzum dua grubu buraya dolduk iyi okdu ya ben seviyorum yabancı değiliz en azındanAhhahahhahahah kızz yassı tatlısın senn kim oo hımmm Salişmiş yabancı değil hoşgeldin canısı
Vur peri beni azmi dövdü tepesine tepesine vurAhahah bundan sonra böyle işlere karışana sopaaa
Parişim ana vatan kan ağlıyor okuyamadım kiPerim dualar birikti kuzum kalk oku dün bugün
Tinosum kuzum dua grubu buraya dolduk iyi okdu ya ben seviyorum yabancı değiliz en azından
Vurdum bir iiki tane şimdi fazla da şeytmeyelim bebişine dua etsinVur peri beni azmi dövdü tepesine tepesine vur
Dün sana okundu kuzum perim inşirah dışındaki duaları okuyabilirsin en azından onlar aksamaz birikmez bitince regli inşirah okuParişim ana vatan kan ağlıyor okuyamadım ki
Hee tamam o zaman onları ben okıyıp bildirimi yapıyorum inşirahı sonra okucam inşallah kuzumDün sana okundu kuzum perim inşirah dışındaki duaları okuyabilirsin en azından onlar aksamaz birikmez bitince regli inşirah oku
Aynen hepimiz burdayizDuacılar mi burada hep
Koy koy kapisiz olmazAynen hepimiz burdayiz
senin kapıyı ilk sayfaya yapsam olurmuş hiç aklıma gelmedi
Az dövün yaffParişim ana vatan kan ağlıyor okuyamadım ki
Yaptım bakKoy koy kapisiz olmaz
İrkek girmesin oldu şimdiYaptım bak
Dün isim vardı bugün kk da vakit geçirdim ama çok ekşin lı gündü bugün heleki profiller benden sıyrıldım valla kurbikim
Irkek mi o kapı hizlica örtülsün kilidi var ya oraya eli kısilsın şeyide kisilsinİrkek girmesin oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?