hayırlı kandiller amiiiiinHayırlı kandillerr caağnımmmm kadınlarr Rabbim ne duamız varsa kabul etsiin inşAllah tez zamanda
Dualarımdasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı kandiller amiiiiinHayırlı kandillerr caağnımmmm kadınlarr Rabbim ne duamız varsa kabul etsiin inşAllah tez zamanda
Dualarımdasınız
Amin canım benim, hayırlı kandiller
Aminn aminnHayırlı kandillerr caağnımmmm kadınlarr Rabbim ne duamız varsa kabul etsiin inşAllah tez zamanda
Dualarımdasınız
Amin canımHayırlı kandillerr caağnımmmm kadınlarr Rabbim ne duamız varsa kabul etsiin inşAllah tez zamanda
Dualarımdasınız
Hayırlı cumalar mavişHayırlı cumalar kızlar
Kuzu biri var sürekli dine inançlara laf edip duruyor bilmem sana denk geldi mi dünde kurbikim saydırdı ona hak etti ama o lafları ama bani yedi kurabiyemCatlak-kurabiye bebeğim nerdesinnn
Evett kuzumm hatırladım lüzumsuz yere gitti bal çiçeğim desene Neyse gelicek nasılsa umarım kalıcı gitmiştir parişimKuzu biri var sürekli dine inançlara laf edip duruyor bilmem sana denk geldi mi dünde kurbikim saydırdı ona hak etti ama o lafları ama bani yedi kurabiyem
O lüzumsuz da gitti inşallah siteden atılmıştır
Profiline bakılmıyor kapalı o kişinin ondan diyorum inşallah siteden gitmiştir diyeEvett kuzumm hatırladım lüzumsuz yere gitti bal çiçeğim desene Neyse gelicek nasılsa umarım kalıcı gitmiştir parişim
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@B O Z A
i p e k
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
Dua grubu olunca burası yerim kaldı
Herkese günaydın fıstıklar
Gunaydin tatlım nasılsın bayadır konuşmuyoruzGünaydın canııım
Evet kuzum fazla giremiyorum mesaj yazan olursa cevap verip çıkıyorumGunaydin tatlım nasılsın bayadır konuşmuyoruz
Aaa bazen bende takılırım oyunlara benimde yiyenler vardı çok giremedim duan grubuna baktım çıktımEvet kuzum fazla giremiyorum mesaj yazan olursa cevap verip çıkıyorum
Şu sıralar kardeşimle bi oyuna sardık oralardayım hep
İlk mapusunu yaşamaktaCatlak-kurabiye bebeğim nerdesinnn
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
D u t