- 27 Mart 2019
- 29.789
- 108.734
- 598
Amin tatlisimCanımm sende iyi oll insaallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin tatlisimCanımm sende iyi oll insaallahh
Ben yoruldum okurken Allah güç versin eşinde destek oluyorsa azıcık yükün azalirsabah 7 de kalk ,çocuklara kahvaltı hazırla, duşa gir ,işe hazırlan ,830 gibi çık ,işe gel,öğlene kadar bir elimle evrak yaz çiz,öbür elimde telefon evi idare et, öğlen eve gitmeden markete uğra , alışveriş yap ,ev egeç ,çocukları doyur,akşam yemeğini hazırla,evi toparla,işe dön ,çalış ,yine bi yandan evi idar et,akşam eve gel, yemek hazırla,topla ,sil süpür,ev işleri, spora git haftda2 gün, sonra pertin çıksın,uykusuz ,yorgun dolan ortalarda, bi de diyetteyim ,enerjim mecbur eksiliyor:) ayy amma iş yapıyormuşum :)))
eşim yönetici,çok yoğun çalışıyor,yardım edecek ne zamanı ne gücü var adamın evde bile telefon elinde sürekli iş konuşuyorBen yoruldum okurken Allah güç versin eşinde destek oluyorsa azıcık yükün azalir
O zaman yük sende Dediğim gibi kolay değil ama çocuklar olunca sevgileri üstün gelirdir Allah kolaylık versineşim yönetici,çok yoğun çalışıyor,yardım edecek ne zamanı ne gücü var adamın evde bile telefon elinde sürekli iş konuşuyor
aynen öyle ,alıştım artık .amin teşekkürlerO zaman yük sende Dediğim gibi kolay değil ama çocuklar olunca sevgileri üstün gelirdir Allah kolaylık versin
Hayırlı cumalar pareemmmmKızlar herkes iyimi bakamasım buraya
Ben biraz iyi biraz ağrılı sancılı derken geçip gidiyor bakalım Allah beterinden saklasin Cumanız hayırlı olsun canlar❤❤❤⚘
Eki Görüntüle 3282095
ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@J O U
D u t
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Tinnosumgecmis olsun neyin var❤⚘Hayırlı cumalar pareemmmm
Bende şu sıralar biraz rahatsızım ama toparlıyorum çiçeğimm.Tez vakitte şifalar versin rabbim
Hayırlı cumalar canım rabbim acil şifalar versinKızlar herkes iyimi bakamasım buraya
Ben biraz iyi biraz ağrılı sancılı derken geçip gidiyor bakalım Allah beterinden saklasin Cumanız hayırlı olsun canlar❤❤❤⚘
Eki Görüntüle 3282095
ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@J O U
D u t
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Geçmiş olsun tinnosummm hayırdır neyin var kuzumHayırlı cumalar pareemmmm
Bende şu sıralar biraz rahatsızım ama toparlıyorum çiçeğimm.Tez vakitte şifalar versin rabbim
Allah kolaylık versintşk :) iş değil çocuklar yoruyor,sürekli tel elimde evi idare ediyorum,kalktınız mı ,yediniz mi,içtiniz mi,kavga etmeyin, tamam öğlene az kaldı geliyorum:))
Geçmiş olsun neyin var tinimHayırlı cumalar pareemmmm
Hayırlı cumalar canım pareeemmKızlar herkes iyimi bakamasım buraya
Eki Görüntüle 3282095
ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@J O U
D u t
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
❤❤❤❤Hayırlı cumalar canım pareeemm
Hayırlı cumalar ben 42 derecede grip oldum onun dışında elhamdülillahKızlar herkes iyimi bakamasım buraya
Eki Görüntüle 3282095
ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@J O U
D u t
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Kız sıcakta nasıl becerdin grip olmayı klima çokmu açıkta kaldı geçmiş olsun dutumHayırlı cumalar ben 42 derecede grip oldum onun dışında elhamdülillah
Kız klima ne geziyo benüm adamı güneş çarptıydı kızlar hastaydı onlar iyileşti ben pert salya sümükKız sıcakta nasıl becerdin grip olmayı klima çokmu açıkta kaldı geçmiş olsun dutum
Aman Dikkat et ceryan da kalmaKız klima ne geziyo benüm adamı güneş çarptıydı kızlar hastaydı onlar iyileşti ben pert salya sümük
Ederim gülüm sen nasılsınAman Dikkat et ceryan da kalma
Ben bergen misali acıların kadını gibi dolaşıyorum bazen agrım geçiyor rahatlıyorumEderim gülüm sen nasılsın
Tinnosumgecmis olsun neyin var❤⚘
Geçmiş olsun tinnosummm hayırdır neyin var kuzum
Geçmiş olsun neyin var tinim