• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim çiçeklerimmmm😍😍 Tüp bebek tedavisine başladım yumurta toplandı ilaçlar sonrası filan ondan şimdilik dinleniyorum inşAllah sonu güzel hayırlı olsunn canlarım ♥️♥️♥️♥️
Hadi inşallah kuzum bebis haberlerini de alırsın 🤲😍🩵 bende de çok bitkinlik yapmıştı ilaclar bir iki güne toparlanirsin 🥰🫶

Ben bergen misali acıların kadını gibi dolaşıyorum bazen agrım geçiyor rahatlıyorum 🤣🤣😔😔
Sana da geçmiş olsun parem 💐
Teşekkür ederim çiçeklerimmmm😍😍 Tüp bebek tedavisine başladım yumurta toplandı ilaçlar sonrası filan ondan şimdilik dinleniyorum inşAllah sonu güzel hayırlı olsunn canlarım ♥️♥️♥️♥️
🤩 ayy inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canımm

Kızlar herkes iyimi bakamasım buraya 🥰🥰🥰

Ben biraz iyi biraz ağrılı sancılı derken geçip gidiyor bakalım 😔😔😔👍👍👍Allah beterinden saklasin Cumanız hayırlı olsun canlar❤❤❤⚘🌷🌹🌺🌻💐
Eki Görüntüle 3282095

@ASSOSyal
@Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt coconatt
@J O U
D u t D u t
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01 Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Hayırlı cumalar canım nasılsın bu gün 🤩

Kızlar herkes iyimi bakamasım buraya 🥰🥰🥰

Ben biraz iyi biraz ağrılı sancılı derken geçip gidiyor bakalım 😔😔😔👍👍👍Allah beterinden saklasin Cumanız hayırlı olsun canlar❤❤❤⚘🌷🌹🌺🌻💐
Eki Görüntüle 3282095

@ASSOSyal
@Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt coconatt
@J O U
D u t D u t
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01 Meral01
@Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Parem hayırdır neyin var?

Kuzum böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken onla uğraşıyorum kokom 🥰🥰😇😇🌹🌹 nikine dönmüşün iyi oldu 🥰🥰👍👍
Yaa geçmiş olsun parem onun ağrısını zor derler Allah yardımcın olsun 🤲🏻💙

He kız özüme döndüm şükür 💃🏻💃🏻💃🏻

Kuzum böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken onla uğraşıyorum kokom 🥰🥰😇😇🌹🌹 nikine dönmüşün iyi oldu 🥰🥰👍👍
Geçmiş olsun. Ben de bundan birkaç yıl önce böbrek taşı düşürmeye çalışıyordum. Taş kırma işlemi olmasına rağmen tamamen düşmemişti. Doktor ilaç verip kullan bir-2 hafta sonra ameliyata gel demişti. Kardeşim fındık kabuğunu kaynatıp suyunu iç taşı düşürürsün dedi o da başkasından duymuştu. Her yolu denediğim için bunu da denedim. Bol su, yürüyüş, ilaç ve günde birkaç bardak fındık kabuğu çayı bende etkili oldu. Ameliyata gerek kalmadı. Bir deneyin siz de işe yarar belki. Rabbim Şifa versin, bir an önce kurtulursunuz inşallah.

Geçmiş olsun. Ben de bundan birkaç yıl önce böbrek taşı düşürmeye çalışıyordum. Taş kırma işlemi olmasına rağmen tamamen düşmemişti. Doktor ilaç verip kullan bir-2 hafta sonra ameliyata gel demişti. Kardeşim fındık kabuğunu kaynatıp suyunu iç taşı düşürürsün dedi o da başkasından duymuştu. Her yolu denediğim için bunu da denedim. Bol su, yürüyüş, ilaç ve günde birkaç bardak fındık kabuğu çayı bende etkili oldu. Ameliyata gerek kalmadı. Bir deneyin siz de işe yarar belki. Rabbim Şifa versin, bir an önce kurtulursunuz inşallah.
Çok teşekkür ederim şuan hastaneden geldim yine serum yedim ağrıdan duramadım

Az kaldı iki tane görünüyor ultrason da kumlar var tabiki
3 seans kırıldı yaklaşık iki haftadır taş döküyorum

Bi taş daha var 5 cm onu kıramıyorlar büyük olunca dr ameliyat dedi bide bi ilaç varmış taşı yumuşatan onu yapalım dedi ama taş böbrekte kırılacak yerde değil

Fındık kabuğu çayını deneyim Allah razı olsun
Sizede geçmiş olsun Allah bir daha yaratmasın 🤲🤲🥰🌷🌱🌺🌹

Bi taş daha var 5 cm onu kıramıyorlar büyük olunca dr ameliyat dedi bide bi ilaç varmış taşı yumuşatan onu yapalım dedi ama taş böbrekte kırılacak yerde değil

Teşekkür ederim. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. O ağrıyı biliyorum, gece açıklık olup eve dönüp yine acillik oluyordum ben de. Ben fındığı kabuğuyla kaynatıp süzüp içmiştim. O fındık kabuklarını tekrar kullanmıyordum. İkinci kez bir avuç kadar fındığı kabuğuyla kaynatıp suyu içiyordum. Bunlar ben de ise yaramisti. İnşallah en kolay şekilde ağrısız şekilde siz de dusurursunuz. 💞💞🤲🤲🌸

Back