• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine efkarlıyım bu gece :KK14::KK14:
Bazen bdv ye konu açasım geliyor 😔
Çok yorgunum
Ruhum yorgun 😒
Ben herkesi anlamaya çalışırken neden kimse beni anlamıyor 🤔
Zor günlerinde yanında olduklarım, iyi olsun mutlu olsun diye çabaladıklarım, kardeş dost aile bildiklerim vs neden onları düşündüğüm kadar düşünülen olmuyorum🙄
Hepsi gelip bana destan destan sitemler ederken dert yanarken neden benim hata yapma lüksüm yok 😑
Neyse bu da geçecek biliyorum
Ve bir gün kimseyi kendimden daha fazla sevmemeyi başarabileceğim💆‍♀️

Çok yorgunum
Ruhum yorgun 😒
Zor günlerinde yanında olduklarım, iyi olsun mutlu olsun diye çabaladıklarım, kardeş dost aile bildiklerim vs neden onları düşündüğüm kadar düşünülen olmuyorum🙄
Hepsi gelip bana destan destan sitemler ederken dert yanarken neden benim hata yapma lüksüm yok 😑
Herkesi kendimiz gibi görüyoruz ya balım sonra en tepeye koyuyoruz ardından düşünce tamamen hayal kırıklığı kalıyor

Herkesi kendimiz gibi görüyoruz ya balım sonra en tepeye koyuyoruz ardından düşünce tamamen hayal kırıklığı kalıyor
Çok yoruldum minnoşum 😔
En yakınım kim artık bilmiyorum😒
Sanki camdan yapılmış gibi yaklaşıp dokununca tuzla buz oluyor kim olursa olsun 🤷🏻‍♀️😔

Çok yorgunum
Ruhum yorgun 😒
Son cümleni hayata gecirmek için cabuk davran kurabiyem. Kimse senden değerli değil. Önce kendini seviceksin kim naparsa yapsın. Sen kendinden emin olduktan sonra başında dik olur sana sitem edenlerede dan dan cevaplarını verirsin

Kızlar herkes iyimi bakamasım buraya 🥰🥰🥰

Ben biraz iyi biraz ağrılı sancılı derken geçip gidiyor bakalım 😔😔😔👍👍👍Allah beterinden saklasin Cumanız hayırlı olsun canlar❤❤❤⚘🌷🌹🌺🌻💐
20230804_094535.jpg

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Cemoos Cemoos
coconatt coconatt
Jou Jou
D u t D u t
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Madammor Madammor
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40