- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
SanırımVayy onlar aceyle mi besleniyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SanırımVayy onlar aceyle mi besleniyor acaba
Herkesi kendimiz gibi görüyoruz ya balım sonra en tepeye koyuyoruz ardından düşünce tamamen hayal kırıklığı kalıyorYine efkarlıyım bu gece
Bazen bdv ye konu açasım geliyor
Çok yorgunum
Ruhum yorgun
Ben herkesi anlamaya çalışırken neden kimse beni anlamıyor
Zor günlerinde yanında olduklarım, iyi olsun mutlu olsun diye çabaladıklarım, kardeş dost aile bildiklerim vs neden onları düşündüğüm kadar düşünülen olmuyorum
Hepsi gelip bana destan destan sitemler ederken dert yanarken neden benim hata yapma lüksüm yok
Neyse bu da geçecek biliyorum
Ve bir gün kimseyi kendimden daha fazla sevmemeyi başarabileceğim
Çok yoruldum minnoşumHerkesi kendimiz gibi görüyoruz ya balım sonra en tepeye koyuyoruz ardından düşünce tamamen hayal kırıklığı kalıyor
Bilmem yıkamaya gerek yokmo derece pırul pırıl
Ah ben gittimde unutamadım kurabiyem yine geldim buralaraYakında kendimizi de unutcaz kız bari tatile gidelim gittiğimiz yerde unutalım ben razıyım.
Son cümleni hayata gecirmek için cabuk davran kurabiyem. Kimse senden değerli değil. Önce kendini seviceksin kim naparsa yapsın. Sen kendinden emin olduktan sonra başında dik olur sana sitem edenlerede dan dan cevaplarını verirsinYine efkarlıyım bu gece
Bazen bdv ye konu açasım geliyor
Çok yorgunum
Ruhum yorgun
Ben herkesi anlamaya çalışırken neden kimse beni anlamıyor
Zor günlerinde yanında olduklarım, iyi olsun mutlu olsun diye çabaladıklarım, kardeş dost aile bildiklerim vs neden onları düşündüğüm kadar düşünülen olmuyorum
Hepsi gelip bana destan destan sitemler ederken dert yanarken neden benim hata yapma lüksüm yok
Neyse bu da geçecek biliyorum
Ve bir gün kimseyi kendimden daha fazla sevmemeyi başarabileceğim
Böcek yok hiç görmedimKız bizimkilerde pırıl pırıl duruyo ama ben kaç kere minicik böcek yakaladım
Onuda sirkeli karbonatlı suya koyuyorum nasıl kum iniyo dibine
Aslında bizler çok değer veriyoruz beklendimiz fazla oluyor kurabiyemÇok yoruldum minnoşum
En yakınım kim artık bilmiyorum
Sanki camdan yapılmış gibi yaklaşıp dokununca tuzla buz oluyor kim olursa olsun
Hshah olsun kız şarj olmuşsundur o da yeterAh ben gittimde unutamadım kurabiyem yine geldim buralara
Aynen öyle minnoşum aman kız gece dolunay mı vardı ki duygusala bağladım şimdi çokta şey değil amannAslında bizler çok değer veriyoruz beklendimiz fazla oluyor kurabiyem
O dolunay beni de şeyy ettiAynen öyle minnoşum aman kız gece dolunay mı vardı ki duygusala bağladım şimdi çokta şey değil amann
Aman hiç bitmiyor dolunaysıO dolunay beni de şeyy etti
Allahta göstermesin aten minnoşumBöcek yok hiç görmedim
E biraz oldumHshah olsun kız şarj olmuşsundur o da yeter
Marullar çok böcekli genelde bende sevmiyorum gerçi salata ile aram yok o yüzden çok alamamAllahta göstermesin aten minnoşum
Merhaba hoş geldiniz ⚘herkese merhaba
Hayırlı cumalarr paremmmKızlar herkes iyimi bakamasım buraya
Ben biraz iyi biraz ağrılı sancılı derken geçip gidiyor bakalım Allah beterinden saklasin Cumanız hayırlı olsun canlar❤❤❤⚘
Eki Görüntüle 3282095
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor