- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
hoş buldumMerhaba hoş geldiniz ⚘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş buldumMerhaba hoş geldiniz ⚘
Iyiyim elcom bugün dune göre yinede belli olmuyor ağrı vurunca kötü oluyorumHayırlı cumalarr paremmm
Sen nasıl oldun
Klasik soru kimsin kimlerdensin nerelisinhoş buldum
hacı babam köy ağasıydı :)))Klasik soru kimsin kimlerdensin nerelisin
Maşallah Allah kolaylık versin 3 çocuk çalışan anne ev hanımıhacı babam köy ağasıydı :)))
şaka şaka.
3 çocuklu çalışan bir kadın diyelim.
tşkler ,evet alıştım artık:) yazları işler hafifledi biraz şükür.Maşallah Allah kolaylık versin 3 çocuk çalışan anne ev hanımı
Ne iş yapıyorsuntşkler ,evet alıştım artık:) yazları işler hafifledi biraz şükür.
insan kaynakları diyelim:)Ne iş yapıyorsun
Hayırlı cumalar paremmm iyiyiz çok şükür sen nasılsınKızlar herkes iyimi bakamasım buraya
Ben biraz iyi biraz ağrılı sancılı derken geçip gidiyor bakalım Allah beterinden saklasin Cumanız hayırlı olsun canlar❤❤❤⚘
Eki Görüntüle 3282095
@ASSOSyal
@Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
Jou
@D U T
@Ecriin
@Fatmazell
@Madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Queen Teyze
penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Kolay gelsin bir kez dahainsan kaynakları diyelim:)
Allah iyilik versin bende değişiyor şükür iyiyim yinedeHayırlı cumalar paremmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın
tşk :) iş değil çocuklar yoruyor,sürekli tel elimde evi idare ediyorum,kalktınız mı ,yediniz mi,içtiniz mi,kavga etmeyin, tamam öğlene az kaldı geliyorum:))Kolay gelsin bir kez daha
Kilo vermişin iste ne oldu niye şoklardasın
Tahmin ediyorumtşk :) iş değil çocuklar yoruyor,sürekli tel elimde evi idare ediyorum,kalktınız mı ,yediniz mi,içtiniz mi,kavga etmeyin, tamam öğlene az kaldı geliyorum:))
Hahahahha sus kızzzz yanlış yere atmışımKilo vermişin iste ne oldu niye şoklardasın
Agrı kesici vermismiydi doktorIyiyim elcom bugün dune göre yinede belli olmuyor ağrı vurunca kötü oluyorum
Sen nasılsın bebiş nasıl ❤❤❤
Anasının kızı ❤❤Agrı kesici vermismiydi doktor
Bebiş firlamaa yaaa evin içinde ömrümü yiyeyyy yorgunum vallahaa
sabah 7 de kalk ,çocuklara kahvaltı hazırla, duşa gir ,işe hazırlan ,830 gibi çık ,işe gel,öğlene kadar bir elimle evrak yaz çiz,öbür elimde telefon evi idare et, öğlen eve gitmeden markete uğra , alışveriş yap ,ev egeç ,çocukları doyur,akşam yemeğini hazırla,evi toparla,işe dön ,çalış ,yine bi yandan evi idar et,akşam eve gel, yemek hazırla,topla ,sil süpür,ev işleri, spora git haftda2 gün, sonra pertin çıksın,uykusuz ,yorgun dolan ortalarda, bi de diyetteyim ,enerjim mecbur eksiliyor:) ayy amma iş yapıyormuşum :)))Tahmin ediyorum
Canımm sende iyi oll insaallahhAnasının kızı ❤❤