- 19 Kasım 2020
- 22.012
- 48.095
- 548
Noldu aşkoBen ozaman kaynanamdaydım cinnnet gecirtiyordumm nasıl olur da yazmam acayip uzuldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu aşkoBen ozaman kaynanamdaydım cinnnet gecirtiyordumm nasıl olur da yazmam acayip uzuldum
Bal kızım huysuzduNoldu aşko
ben gittim iyi gecelerHahah galiba Bi ara perim demişti tuzlu suya koyunca tüm çamuru salıyor sonra yıkaması kolay oluyor diye Cookiie (yanlışım varsa düzeltin )
Sana yeni tik diyim mi
Maydanozda daha çok kalıyor böcek
Dur daha çilek kesecektikben gittim iyi geceler
+1ben gittim iyi geceler
Ohoo biz alıştıkBal kızım huysuzdu
Ben alışık değilim bacuuuOhoo biz alıştık
Kesinlikle katılıyorum kurbişimmBiz alıştık elçonun triplerine kendi adını bile unutabilirsin ama elçoyu asla unutmıcan yoksa fırlatıyor trip oklarını
Allah yardımcın olsunBen alışık değilim bacuuu
Bide memeye aşıkk bi bebe var bende yaa dahada düştü nasıl kesecem bilmiyorum asırı yoruldum
Oooo sen eskiden bahsediyorsun yani şimdi değil bende diyorum ben yokken mi oldu nolduYanii etiket zamanlarında kahve topiginde cok ederdim
Ben mi demişimHahah galiba Bi ara perim demişti tuzlu suya koyunca tüm çamuru salıyor sonra yıkaması kolay oluyor diye Cookiie (yanlışım varsa düzeltin )
Sana yeni tik diyim mi
Maydanozda daha çok kalıyor böcek
Çilek de yememDur daha çilek kesecektik
Gı vitamin aman vücudun ona da ihtiyacı var. Bak surilere seni beni gömer
Kızlar bir kaç haftadır sağlık sorunları yaşıyorum bakamadım buraya inşallah herşey yoluna girsin yine muhabbete devam ederiz tam gaz
Kuzumm cok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun inşKızlar bir kaç haftadır sağlık sorunları yaşıyorum bakamadım buraya inşallah herşey yoluna girsin yine muhabbete devam ederiz tam gaz
Sensiiizzz ollaarrr mıııOooo sen eskiden bahsediyorsun yani şimdi değil bende diyorum ben yokken mi oldu noldu
Sen ne yersin onu biliyurukÇilek de yemem
Çok ayıp ben bıraktım ele işleriSen ne yersin onu biliyuruk
Kizzzz niçunnn herkesss bi degisti yavvvÇok ayıp ben bıraktım ele işleri
Gecmis olsun parecimmKızlar bir kaç haftadır sağlık sorunları yaşıyorum bakamadım buraya inşallah herşey yoluna girsin yine muhabbete devam ederiz tam gaz
Ben tasavvufa yöneldim hacıKizzzz niçunnn herkesss bi degisti yavvv