canımsın cananımsınKızzz bende diyorum birini daha etiket edecektim kimdivalla kopya çektim zaten unutuyorum yoksa
Hayırlı kandiller canım
Aminn amin inşallah. Şu reklamlardan zaten zor yazıyorum mesajlarıcanımsın cananımsınçok kıskancım ben ya valla sağol canım benim. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
ayyy o reklamlar sadece bana mı geliyo acaba diye düşünüyodum vallaAminn amin inşallah. Şu reklamlardan zaten zor yazıyorum mesajları
Kıskançlık mıı benden fazla olamazsınburcun neydi canım
Valla her geçen gün sayısını mı artırıyorlar anlamıyorum ki bu reklamların deli oluyorumayyy o reklamlar sadece bana mı geliyo acaba diye düşünüyodum valla
ikilzer im ben canım. sen ?
ayyy benim eşim de yengeç. çok severim benValla her geçen gün sayısını mı artırıyorlar anlamıyorum ki bu reklamların deli oluyorum
Hayırlı kandiller canım güzel dua için de amin
Sana da kuzumEki Görüntüle 2999941
Hayırlı kandiller canlarRabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin. Kimin gönlünde ne duası, dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
MssPARE Tiniminimavihanim bir mucizee Cookiie Minnosprenses coconatt ASSOSyal mavikelebek34 BlueBerry4268 Fatmazell D u t Y yagmurdansonra N NesNa @B O Z A Cemoos Wilma11 @cevizli tarcinli kek
Hayırlı kandiller ve amin canım
Aminn hemşom hayırlı kandiller
Canımın ici kurbisim hayırlı kandiller cümletenEki Görüntüle 2999941
Hayırlı kandiller canlarRabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin. Kimin gönlünde ne duası, dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
MssPARE Tiniminimavihanim bir mucizee Cookiie Minnosprenses coconatt ASSOSyal mavikelebek34 BlueBerry4268 Fatmazell D u t Y yagmurdansonra N NesNa @B O Z A Cemoos Wilma11 @cevizli tarcinli kek
Canim findikparem hayırlı kandiller
Canim opera uygulamasindan gir buraya hiç reklam çıkmıyor vallahi ben kaç aydır rahat ettim.Aminn amin inşallah. Şu reklamlardan zaten zor yazıyorum mesajları
Kıskançlık mıı benden fazla olamazsınburcun neydi canım
Hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahEki Görüntüle 2999941
Kandiliniz mübarek olsun duaları kabul olan kullardan olalım inşallah
kandilimiz mübarek olsun kızlarEki Görüntüle 2999941
aminnnn canım kandilimiz mübarek olsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?