Yakıyoruz sektilikten kurbişimHahha patiksiz olmaz dimiama kalın yünlü çorap giyindim off çok sektiyy
Sorma sorma üstünde kalın örgü yeleği yoksa saymamYakıyoruz sektilikten kurbişim
O yok işte bende yelek giymiyorum hiçSorma sorma üstünde kalın örgü yeleği yoksa saymam
Döverim siziAşk dili
yaz gelse de soyunsakSorma sorma üstünde kalın örgü yeleği yoksa saymam
Yaz gelse bol bol temizlik yapsam ama yaz gelse benim çok isim oluyoryaz gelse de soyunsakkalın giyinmeyi sevmiyom hiç
temizlik miii yok ben almiyimYaz gelse bol bol temizlik yapsam ama yaz gelse benim çok isim oluyor
Oh no no no sınıfta kaldınO yok işte bende yelek giymiyorum hiç
He ya çabucak geliverse yaz. Aynaya bakıyorum şişkocuk bişeyim ama hepsi kıyafetyaz gelse de soyunsakkalın giyinmeyi sevmiyom hiç
Yelek benim dışarıda hiç yok olsa giyerdim bazada sanırım hepsi çıkarmaya üşeniyorumOh no no no sınıfta kaldınolmazsa olmaz yelek
Ayy bizim aramızda büyük aşk varYelek benim dışarıda hiç yok olsa giyerdim bazada sanırım hepsi çıkarmaya üşeniyorum
He ya çabucak geliverse yaz. Aynaya bakıyorum şişkocuk bişeyim ama hepsi kıyafet
bana yok muEki Görüntüle 2999941
Hayırlı kandiller canlarRabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin. Kimin gönlünde ne duası, dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
MssPARE Tiniminimavihanim bir mucizee Cookiie Minnosprenses coconatt ASSOSyal mavikelebek34 BlueBerry4268 Fatmazell D u t Y yagmurdansonra N NesNa @B O Z A Cemoos Wilma11 cevizli tarcinli kek
Amin amin aminnnn bitanemEki Görüntüle 2999941
Hayırlı kandiller canlarRabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin. Kimin gönlünde ne duası, dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
MssPARE Tiniminimavihanim bir mucizee Cookiie Minnosprenses coconatt ASSOSyal mavikelebek34 BlueBerry4268 Fatmazell D u t Y yagmurdansonra N NesNa @B O Z A Cemoos Wilma11 cevizli tarcinli kek
Hayirli kandiller güzel bayanlarEki Görüntüle 2999941
Aminn Hayırlı kandiller kuzummEki Görüntüle 2999941
Kızzz bende diyorum birini daha etiket edecektim kimdibana yok muamin. hayırlı kandiller herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?