- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Yakıyoruz sektilikten kurbişimHahha patiksiz olmaz dimi ama kalın yünlü çorap giyindim off çok sektiyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakıyoruz sektilikten kurbişimHahha patiksiz olmaz dimi ama kalın yünlü çorap giyindim off çok sektiyy
Sorma sorma üstünde kalın örgü yeleği yoksa saymamYakıyoruz sektilikten kurbişim
O yok işte bende yelek giymiyorum hiçSorma sorma üstünde kalın örgü yeleği yoksa saymam
Döverim siziAşk dili
yaz gelse de soyunsak kalın giyinmeyi sevmiyom hiçSorma sorma üstünde kalın örgü yeleği yoksa saymam
Yaz gelse bol bol temizlik yapsam ama yaz gelse benim çok isim oluyoryaz gelse de soyunsak kalın giyinmeyi sevmiyom hiç
temizlik miii yok ben almiyim ne işin oluyor paree temizlik için mi dedinYaz gelse bol bol temizlik yapsam ama yaz gelse benim çok isim oluyor
Oh no no no sınıfta kaldın olmazsa olmaz yelekO yok işte bende yelek giymiyorum hiç
He ya çabucak geliverse yaz. Aynaya bakıyorum şişkocuk bişeyim ama hepsi kıyafetyaz gelse de soyunsak kalın giyinmeyi sevmiyom hiç
Yelek benim dışarıda hiç yok olsa giyerdim bazada sanırım hepsi çıkarmaya üşeniyorumOh no no no sınıfta kaldın olmazsa olmaz yelek
Ayy bizim aramızda büyük aşk var hatta yazın da zor ayrılıyoruz öyle bazı altı falan aa çok ayıp ayrı kalamayız o kadarYelek benim dışarıda hiç yok olsa giyerdim bazada sanırım hepsi çıkarmaya üşeniyorum
son 2-3 ay sabredelimHe ya çabucak geliverse yaz. Aynaya bakıyorum şişkocuk bişeyim ama hepsi kıyafet
bana yok mu amin. hayırlı kandiller herkeseEki Görüntüle 2999941
Hayırlı kandiller canlar Rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin. Kimin gönlünde ne duası, dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
MssPARE Tiniminimavihanim bir mucizee Cookiie Minnosprenses coconatt ASSOSyal mavikelebek34 BlueBerry4268 Fatmazell D u t Y yagmurdansonra N NesNa @B O Z A Cemoos Wilma11 cevizli tarcinli kek
Amin amin aminnnn bitanem hayırlı kandillerEki Görüntüle 2999941
Hayırlı kandiller canlar Rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin. Kimin gönlünde ne duası, dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
MssPARE Tiniminimavihanim bir mucizee Cookiie Minnosprenses coconatt ASSOSyal mavikelebek34 BlueBerry4268 Fatmazell D u t Y yagmurdansonra N NesNa @B O Z A Cemoos Wilma11 cevizli tarcinli kek
Hayirli kandiller güzel bayanlarEki Görüntüle 2999941
Aminn Hayırlı kandiller kuzummEki Görüntüle 2999941
Kızzz bende diyorum birini daha etiket edecektim kimdi valla kopya çektim zaten unutuyorum yoksabana yok mu amin. hayırlı kandiller herkese