Kaç gün oldu peki canım
penyez83 abla sen biliyor musun
Cookiie kurabiyem böyle bir durum yaşamadığım için bilgim yok açıkçası. lohusa durum yaşayanlar varsa bilgisi olabilir. Kanama varsa tutulmaz ama en güzeli alo fetva 190 arayıp tam bilgi almak lazım.

Hayırlı sahurlar canlar

Bende hiç bilmiyorum normalde özür diye tutcaktım cevremde herkes tutamazsın diyince böyle araştırdım diyanetin sitesinde de o şekil yazınca ikilemde kaldım. Şimdi niyetlemiyim en iyisi sabah arar duruma göre niyetlerim. Teşekkür ederim

16. Gün bugün kurabiyem. Parw dualar konusunda özre giriyor artık demişti ama oruc konusunda diyanette öyle yazıyor. Emin olamadım o yüzden ikilemde kaldım
Penyez ablanın dediği gibi canjm sen fetva hattını Bi ara bakalım şuan belki açıktır. Şimdi benimde öyle devam etmişti 40 güne kadar lohusa sayılıyor leke de olsa. 40tan sonra özüre giriyor. Sen Bi ara bakalım ne diyecekler

Bi kimlik bilgilerin kaldı minnoş
Biri vardı kk da kim konyalıyım dese buluşma teklif ediyordu
Hahahaha güldüm gece gece
Ahahahahahah aşk olsun lennn tanıyımfa öyle hemen olmaz

Kurbik bi sormalar tanımalar yani ne diyeceğimi bilemedim

Sırdan yiyecek yaren ariyi bilesennnn bu minnoş
Söyle taşınsınlar sevmedim ayakta basmam oraya
Teyzem can teyzem elleri pamuk kalbi mercan teyzem

Hayırlı olsun ❤❤❤

Kaçıncı gün oldu kanama başlayalı canım .. şimdi ara belki açan olur

Sabah arıyım kurabiuem şimdi niyetlemiyim sabah duruma göre niyet ederim. Kanama bitse tereddüt etmicem bence kanama bitince 40 gün beklemeye gerek olmaz gibime geliyor ama yarın belli olcak bakalım. Normalde tutcaktım cevremde de herkes tutamazsın sen diyince kafam karıştı

Hayırlı olsun ❤❤❤
O yer ben ısmarlarım anca

Sağol paremim toruncuğumm

Hayırlı olsun ❤❤❤
Hahah pare kk da şırdanı yemediği Bi sen kalcan bilessssinnnn

Oda olur canım sabah erkenden ararsın ona göre niyetlenirsin. Hiç bilmiyorum çünkü şimdi her siteye de güvenemiyorum Google dan baksak dicem. O yüzden en iyisi telde konuşmak olur. Detayları anlatırsın ona göre cevap verirler

Muhtemelen tutulmaz diyecekler. sabah ara emin ol için rahat eder

Sağolun kızlar öyle yapıcam evet bakalım hayırlı sahurlarr hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…