16. Gün bugün kurabiyem. Parw dualar konusunda özre giriyor artık demişti ama oruc konusunda diyanette öyle yazıyor. Emin olamadım o yüzden ikilemde kaldım
Exler orda benim ondan yoksa daşıyla torpağıyla derdim yokBen çok severim
Evet kızz bal perisiyim ben de o tee ne zamanki nickim te nerde kalmışsın senAşko sen kimdin ya ben kk da aktif değilim bayadır unutturm bizim bal perisi misin, diyannet sitesinde soeu sorabiliyorduk
Bende hiç bilmiyorum normalde özür diye tutcaktım cevremde herkes tutamazsın diyince böyle araştırdım diyanetin sitesinde de o şekil yazınca ikilemde kaldım. Şimdi niyetlemiyim en iyisi sabah arar duruma göre niyetlerim. Teşekkür ederimCookiie kurabiyem böyle bir durum yaşamadığım için bilgim yok açıkçası. lohusa durum yaşayanlar varsa bilgisi olabilir. Kanama varsa tutulmaz ama en güzeli alo fetva 190 arayıp tam bilgi almak lazım.
Hayırlı sahurlar canlar
Penyez ablanın dediği gibi canjm sen fetva hattını Bi ara bakalım şuan belki açıktır. Şimdi benimde öyle devam etmişti 40 güne kadar lohusa sayılıyor leke de olsa. 40tan sonra özüre giriyor. Sen Bi ara bakalım ne diyecekler16. Gün bugün kurabiyem. Parw dualar konusunda özre giriyor artık demişti ama oruc konusunda diyanette öyle yazıyor. Emin olamadım o yüzden ikilemde kaldım
Bi kimlik bilgilerin kaldı minnoş
Hahahaha güldüm gece geceBiri vardı kk da kim konyalıyım dese buluşma teklif ediyordu
Ahahahahahahaşk olsun lennn tanıyımfa öyle hemen olmaz
Teyzem can teyzem elleri pamuk kalbi mercan teyzemSöyle taşınsınlar sevmedim ayakta basmam oraya
Bende çene yapicam diye yemeyi unuttumNeyse ben uyucam öpüldünüz
Kaçıncı gün oldu kanama başlayalı canım .. şimdi ara belki açan olurBende hiç bilmiyorum normalde özür diye tutcaktım cevremde herkes tutamazsın diyince böyle araştırdım diyanetin sitesinde de o şekil yazınca ikilemde kaldım. Şimdi niyetlemiyim en iyisi sabah arar duruma göre niyetlerim. Teşekkür ederim
Sabah arıyım kurabiuem şimdi niyetlemiyim sabah duruma göre niyet ederim. Kanama bitse tereddüt etmicem bence kanama bitince 40 gün beklemeye gerek olmaz gibime geliyor ama yarın belli olcak bakalım. Normalde tutcaktım cevremde de herkes tutamazsın sen diyince kafam karıştıPenyez ablanın dediği gibi canjm sen fetva hattını Bi ara bakalım şuan belki açıktır. Şimdi benimde öyle devam etmişti 40 güne kadar lohusa sayılıyor leke de olsa. 40tan sonra özüre giriyor. Sen Bi ara bakalım ne diyecekler
Kız unuttu mu acaba bayadır bu nikin varEvet kızz bal perisiyim ben de o tee ne zamanki nickim te nerde kalmışsın sen
O yer ben ısmarlarım ancaHahahaha güldüm gece gece
Kurbik bi sormalar tanımalar yani ne diyeceğimi bilemedim
Sırdan yiyecek yaren ariyi bilesennnn bu minnoş
Teyzem can teyzem elleri pamuk kalbi mercan teyzem
Hayırlı olsun ❤❤❤
Düşük gerçekleşeli 16. Gün bugünKaçıncı gün oldu kanama başlayalı canım .. şimdi ara belki açan olur
Hahah pare kk da şırdanı yemediği Bi sen kalcan bilessssinnnnHahahaha güldüm gece gece
Kurbik bi sormalar tanımalar yani ne diyeceğimi bilemedim
Sırdan yiyecek yaren ariyi bilesennnn bu minnoş
Teyzem can teyzem elleri pamuk kalbi mercan teyzem
Hayırlı olsun ❤❤❤
Oda olur canım sabah erkenden ararsın ona göre niyetlenirsin. Hiç bilmiyorum çünkü şimdi her siteye de güvenemiyorum Google dan baksak dicem. O yüzden en iyisi telde konuşmak olur. Detayları anlatırsın ona göre cevap verirlerSabah arıyım kurabiuem şimdi niyetlemiyim sabah duruma göre niyet ederim. Kanama bitse tereddüt etmicem bence kanama bitince 40 gün beklemeye gerek olmaz gibime geliyor ama yarın belli olcak bakalım. Normalde tutcaktım cevremde de herkes tutamazsın sen diyince kafam karıştı
Muhtemelen tutulmaz diyecekler. sabah ara emin ol için rahat ederDüşük gerçekleşeli 16. Gün bugün
Kendini tutacak durumda hissediyor musun bide çoklu kanamamDüşük gerçekleşeli 16. Gün bugün
Oda olur canım sabah erkenden ararsın ona göre niyetlenirsin. Hiç bilmiyorum çünkü şimdi her siteye de güvenemiyorum Google dan baksak dicem. O yüzden en iyisi telde konuşmak olur. Detayları anlatırsın ona göre cevap verirler
Muhtemelen tutulmaz diyecekler. sabah ara emin ol için rahat eder
sen ısmarlama boşver yapma öyle hataO yer ben ısmarlarım anca
Sağol paremim toruncuğumm
Dövelim perim onuUnutmuş beni paremm
Her halti yedik aman o kalsınHahah pare kk da şırdanı yemediği Bi sen kalcan bilessssinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?