• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı sahurlar kızlarrrrrrr kalkınn daaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm
Sahur vakti geldi kk yaaaaa
Haydi kızlar mutfağaaaa
Mani dizdimmm sıraylaaa
Kalkın hadi sahuraaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm

drumming-jigar-rajpopat.gif

@ASSOSyal
@coconatt
@Tiniminimavihanim
Cookiie Cookiie
MssPARE MssPARE
@D U T
@ELCOOO
@bir mucizee
@Black Light
penyez83 penyez83
@Ssevincli
@Nefes0858
Queen Teyze Queen Teyze
@Saliha40
@Madammor
@MaviMabellee
@Meral01
@Meryeemmm_
@karamel Latte
@My_Moonlight06
Hayırlı sahurlaaarrr kurabiyemm kafa karışıklığımla kalktım ilk sahurumu yapcam. Ama oruc tutabiliyormuyum tutamıyormuyum bilmiyorum. Hele beni bir aydınlatın.
Kanamalarım leke şeklinde devam ediyor.
Diyanetin sitesinde ‘cenin düşürdüğünden emin olan kadın lohusadır oruc tutamaz’
Yazıyor. Kafam öyle karışıkki napcam bilmiyorum sahurumu yapıyım niyetlemiyim. Bilen beni bilgilendirsin 😬😬

Hayırlı sahurlaaarrr kurabiyemm kafa karışıklığımla kalktım ilk sahurumu yapcam. Ama oruc tutabiliyormuyum tutamıyormuyum bilmiyorum. Hele beni bir aydınlatın.
Diyanetin sitesinde ‘cenin düşürdüğünden emin olan kadın lohusadır oruc tutamaz’
Yazıyor. Kafam öyle karışıkki napcam bilmiyorum sahurumu yapıyım niyetlemiyim. Bilen beni bilgilendirsin 😬😬
Aaa hiç bilmiyorum ki bunu canım keşke diyaneti arasaydın gündüz. Sanırım Bi hat var oradan bulabilirsiniz. Ya da soru yazıp göndersen de olurr
Sen şimdi hemen yaz niyeti ona göre yaparsın

Aaa hiç bilmiyorum ki bunu canım keşke diyaneti arasaydın gündüz. Sanırım Bi hat var oradan bulabilirsiniz. Ya da soru yazıp göndersen de olurr
Sen şimdi hemen yaz niyeti ona göre yaparsın
Diyanette yazdığım gibi söyliyor kurabiyemm

Aşko sen kimdin ya ben kk da aktif değilim bayadır unutturm bizim bal perisi misin, diyannet sitesinde soeu sorabiliyorduk

Back