Kendini tutacak durumda hissediyor musun bide çoklu kanamam
Içın rahat etsin ve emin olmak için aynen penyeziin dediği gibi sabah fetva hattına sor canım
1 aydır kanıyorum nerden baksan parem bazı günler biranda aşırıya dönüyor sonra azalıyor falan. valla artık aşırı halsizlik falan yapmaya başladı doktor demir ilacı verdi ama oda dokundu kullanamadım. ama tutarım Allahın izniyle tutulursa evdeyim zaten nolcak. Yarın sorarım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Canım sen sabah sor için rahat etsin en güzeli bu

İnşallah bir an önce biter canım

Hayırlı Ramazanlar herkese özlemişim sahur vakti muhabbetlerimizi

Ramazanımız hayirli ve bereketli olsun kalktik kalktik çok şükür yaptık ilk sahurumuzu ailecek benim bebelerde kalkti

Hayırlı Ramazanlar dilerim
Dinimize göre lohusalik 40gündür bu süre zarfinda gecirdiğin temiz günler yani kan gelmemeside lohusalıktan sayılır. (Hanefi mezhebine göre lohusalik 40gün. Şafi mezhebine göre 60gündür)
Yani oruç tutmaniz gerekmez daha sonra kazası gerekir. Ayrıca Ramazan orucuna imsaktan önce ve ya tam imsak vakti niyet edilir gündüz olunca imsak gecince niyet edilemez. Kaza orucu gündüz niyet edilebilir.

Niyet konusu tam tersi değil mi kız. Ramazan orucunda öğle vaktine kadar süre var galiba ama nafile oruçlarda geceden niyet edilmesi gerekiyor diye biliyorum

Yok gı saliş değil Saliha40 burada
Hayırlı Ramazanlar herkese özlemişim sahur vakti muhabbetlerimizi
He ya bende çok özlemişim gece bekleriz efendim çene yapcaz diye aç kalıyoruz orası ayrı
Ramazanımız hayirli ve bereketli olsun kalktik kalktik çok şükür yaptık ilk sahurumuzu ailecek benim bebelerde kalkti
Benimki de uyandı geri uyutmak çok zordu ya. Bundan sonra ayıkmadan uyutcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…