1 aydır kanıyorum nerden baksan parem bazı günler biranda aşırıya dönüyor sonra azalıyor falan. valla artık aşırı halsizlik falan yapmaya başladı doktor demir ilacı verdi ama oda dokundu kullanamadım. ama tutarım Allahın izniyle tutulursa evdeyim zaten nolcak. Yarın sorarım bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaKendini tutacak durumda hissediyor musun bide çoklu kanamam
Içın rahat etsin ve emin olmak için aynen penyeziin dediği gibi sabah fetva hattına sor canım
Çok minnoş bir pirenses ama kıyabilcez mi
Bence de kalsın
Sende mi seviyom o şekilli şeyiBence de kalsın
Niye kız ısmarlarım Adana ya gitmek lazım ama
Sevmem , kelle paça falan hiç yani aslaSende mi seviyom o şekilli şeyi
Canım sen sabah sor için rahat etsin en güzeli bu1 aydır kanıyorum nerden baksan parem bazı günler biranda aşırıya dönüyor sonra azalıyor falan. valla artık aşırı halsizlik falan yapmaya başladı doktor demir ilacı verdi ama oda dokundu kullanamadım. ama tutarım Allahın izniyle tutulursa evdeyim zaten nolcak. Yarın sorarım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah bir an önce biter canım1 aydır kanıyorum nerden baksan parem bazı günler biranda aşırıya dönüyor sonra azalıyor falan. valla artık aşırı halsizlik falan yapmaya başladı doktor demir ilacı verdi ama oda dokundu kullanamadım. ama tutarım Allahın izniyle tutulursa evdeyim zaten nolcak. Yarın sorarım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Olabilir
Yooo ben uyanıģımm asıll siz uyuyun ben gece kızı salladım gözü kapalı konuşma otur heleSiz uyuyun ben işe gidiyorum
Enaaaa salihaaaAcaba kimim
Aynen öyle vallahaa bir geliyorum isimler farklıYa bu kızlar isimlerini değiştirdi aklıma gelmşyor isimleri
Hayırlı Ramazanlar herkese özlemişim sahur vakti muhabbetlerimiziHayırlı sahurlar kızlarrrrrrr kalkınn daaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm
Sahur vakti geldi kk yaaaaa
Haydi kızlar mutfağaaaa
Mani dizdimmm sıraylaaa
Kalkın hadi sahuraaaaa
@ASSOSyal
@coconatt
@Tiniminimavihanim
Cookiie
MssPARE
@D U T
Jou
@bir mucizee
@Black Light
@penyez83
@Ssevincli
@Nefes0858
Queen Teyze
Saliha40
Madammor
@MaviMabellee
@Meral01
@Meryeemmm_
@karamel Latte
My_Moonlight06
Ramazanımız hayirli ve bereketli olsunHayırlı sahurlar kızlarrrrrrr kalkınn daaaaa
Sahur vakti geldi kk yaaaaa
Haydi kızlar mutfağaaaa
Mani dizdimmm sıraylaaa
Kalkın hadi sahuraaaaa
@ASSOSyal
@coconatt
@Tiniminimavihanim
Cookiie
MssPARE
@D U T
Jou
@bir mucizee
@Black Light
@penyez83
@Ssevincli
@Nefes0858
Queen Teyze
Saliha40
Madammor
@MaviMabellee
@Meral01
@Meryeemmm_
@karamel Latte
My_Moonlight06
Hayırlı Ramazanlar dilerimBende hiç bilmiyorum normalde özür diye tutcaktım cevremde herkes tutamazsın diyince böyle araştırdım diyanetin sitesinde de o şekil yazınca ikilemde kaldım. Şimdi niyetlemiyim en iyisi sabah arar duruma göre niyetlerim. Teşekkür ederim
Niyet konusu tam tersi değil mi kız. Ramazan orucunda öğle vaktine kadar süre var galiba ama nafile oruçlarda geceden niyet edilmesi gerekiyor diye biliyorumHayırlı Ramazanlar dilerim
Dinimize göre lohusalik 40gündür bu süre zarfinda gecirdiğin temiz günler yani kan gelmemeside lohusalıktan sayılır. (Hanefi mezhebine göre lohusalik 40gün. Şafi mezhebine göre 60gündür)
Yani oruç tutmaniz gerekmez daha sonra kazası gerekir. Ayrıca Ramazan orucuna imsaktan önce ve ya tam imsak vakti niyet edilir gündüz olunca imsak gecince niyet edilemez. Kaza orucu gündüz niyet edilebilir.
Yok gı saliş değilEnaaaa salihaaa
He ya bende çok özlemişim gece bekleriz efendimHayırlı Ramazanlar herkese özlemişim sahur vakti muhabbetlerimizi
Benimki de uyandı geri uyutmak çok zordu ya. Bundan sonra ayıkmadan uyutcamRamazanımız hayirli ve bereketli olsunkalktik kalktik çok şükür yaptık ilk sahurumuzu ailecek benim bebelerde kalkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?