Haziran annelerine gitti orada takıldık ya sana. Onları alıntı yapıp buraya getirdim
Pariş de alıntılara tıklayıp farkında olmadan haziran annelerine gitmiş. Yorum yapıyor
Sonra diyor ki benim topik niye bu renkte olmuş gözlerimi kamaştırıyor yarıldım ya gülcem diye

Ahahahahaha

yavrular canlar bal lokmaları

Hepinizin Ramazan-ı mübarek olsun Hayırlı ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ❤❤

Kızlar ufak bi durum var onu da paylaşayım arkadaşım Black Light Kuzeni salat-ı Tefriciye okuyormuş destek istemiş okumak isterseniz duayı paylaşayım buraya bir okuyun yada daha fazla herkes ne kadar okursa

Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli

Allâhumme salli salaten kâmileten ve sellim selamen tâmmen ala Seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukda bihil-havaicu ve tünalü bihir-reğâibü ve hüsnül-havatimi ve yustaskal ğamamu bivechihil Kerim ve ala âlihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lumin lek.”

Cansın sen 2 tane okudum şimdi

Siz gülün gülün benim duygularım.ne olucak peki kendimi hamileler içinde buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…