- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Tüh esom tutamıyon mu yarın :/Hayırlı Ramazanlar paremm benim şuan regliyim zaten okursam söylerim bitanemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh esom tutamıyon mu yarın :/Hayırlı Ramazanlar paremm benim şuan regliyim zaten okursam söylerim bitanemm
Semroşumsu nasılHele gelin kızlar Queen Teyze e yeni nick bulalım
Tiniminimavihanim MssPARE Catlak-kurabiye bir mucizee @Minnosprenses
Esom kendin gibi nickler buluyon döverim seniSemroşumsu nasıl
Yok bitanem bir kaç gün sonraya tutarım gibi görünüyorTüh esom tutamıyon mu yarın :/
Ben mesela tiniminiylr çok özleştim olmasaydı rapunzel koyarrdım kuzucummEsom kendin gibi nickler buluyon döverim seni
Haber ver bize deÖnce şifreyi halledeyim Kazen abimin kapısını tıklatıp
Sonra da ismi değişeyim hepsi çok güzel önerilerin teşekkür ederim
Size de bana da sürpriz olsun nick bir anda değişicem aniden seçip
Merhaba ben semra12345 nickimi değiştim. Kamuoyuna duyurulur.Haber ver bize de
Hahha tamam aynen öyle bir paylaşım bekliyoruz ama çabuk ol gı merak ederim benMerhaba ben semra12345 nickimi değiştim. Kamuoyuna duyurulur.
Dicem
Bulaşıkları halledip çayımı yudumlarken gözümü kapayıp seçcem biriniHahha tamam aynen öyle bir paylaşım bekliyoruz ama çabuk ol gı merak ederim ben
Tamam hepsini bir listede birleştir. Gözlerini kapat parmağını uzat hangisi denk gelirseBulaşıkları halledip çayımı yudumlarken gözümü kapayıp seçcem birini
AnlaştıkTamam hepsini bir listede birleştir. Gözlerini kapat parmağını uzat hangisi denk gelirse
Hiç affetmem hacıASSOSyal sosyalim de iyi nick buluyor
Ben sana patlatayım bi nick beybiAnlaştık
12345Hele gelin kızlar Queen Teyze e yeni nick bulalım
Tiniminimavihanim MssPARE Catlak-kurabiye bir mucizee @Minnosprenses
Hahahahaha olacak sankibir mucizee bak o kadar nick buldum hiç birinde su yok gelişme var dimi
Sulara gidip de susuz gelmeyesiceGıııı ben sulardan daha yeni çıktım muci görmesin suyu, bir mucizee
Bu yorumu yeni gördümAyhajajsjdjs kızım kendine bıyık mı diyorsun döverim seni
Hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlaryavrular canlar bal lokmaları
Hepinizin Ramazan-ı mübarek olsun Hayırlı ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ❤❤
Kızlar ufak bi durum var onu da paylaşayım arkadaşım Black Light Kuzeni salat-ı Tefriciye okuyormuş destek istemiş okumak isterseniz duayı paylaşayım buraya bir okuyun yada daha fazla herkes ne kadar okursa
@Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@ELCOOO
@D U T
bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
karamel Latte
@Meral01
Black Light
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Allâhumme salli salaten kâmileten ve sellim selamen tâmmen ala Seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukda bihil-havaicu ve tünalü bihir-reğâibü ve hüsnül-havatimi ve yustaskal ğamamu bivechihil Kerim ve ala âlihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lumin lek.”
Eki Görüntüle 3222173
Kız ben değiştim ama değişme sebebine değişiklik olsun :) yazdım kabul ederler miJessica hala
Mühürsüz pusula
Queen Teyze bu mühürsüz pusula da çok güzel parişe demiştim almadı MssPARE dimi gı hadi sende masal perisi ol pariş