Çok okuyamam canım da 5 tane alayımyavrular canlar bal lokmaları
Hepinizin Ramazan-ı mübarek olsun Hayırlı ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah❤❤
Kızlar ufak bi durum var onu da paylaşayım arkadaşımBlack Light Kuzeni salat-ı Tefriciye okuyormuş destek istemiş okumak isterseniz duayı paylaşayım buraya bir okuyun yada daha fazla herkes ne kadar okursa
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@ELCOOO
@D U T
bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Allâhumme salli salaten kâmileten ve sellim selamen tâmmen ala Seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukda bihil-havaicu ve tünalü bihir-reğâibü ve hüsnül-havatimi ve yustaskal ğamamu bivechihil Kerim ve ala âlihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lumin lek.”
Eki Görüntüle 3222173
He gı benimKız kimyon sensin demi
Ahaha süper yaBen "Sokrat'ın bıyığı" diye düşündüm ama nasıl
Hahah ek gıda tariflerinin içinde hemdeSiz gülün gülün benim duygularım.ne olucak peki kendimi hamileler içinde buldum
1 tane okudum kuzumyavrular canlar bal lokmaları
Hepinizin Ramazan-ı mübarek olsun Hayırlı ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah❤❤
Kızlar ufak bi durum var onu da paylaşayım arkadaşımBlack Light Kuzeni salat-ı Tefriciye okuyormuş destek istemiş okumak isterseniz duayı paylaşayım buraya bir okuyun yada daha fazla herkes ne kadar okursa
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@ELCOOO
@D U T
bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Allâhumme salli salaten kâmileten ve sellim selamen tâmmen ala Seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukda bihil-havaicu ve tünalü bihir-reğâibü ve hüsnül-havatimi ve yustaskal ğamamu bivechihil Kerim ve ala âlihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lumin lek.”
Eki Görüntüle 3222173
Hayırlı ramazanlar canımlar. Rabbim bayrama erişme sevincinide yaşatsın inşallahyavrular canlar bal lokmaları
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@ELCOOO
@D U T
bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Eki Görüntüle 3222173
masala perisi güzeldi aslında ama sen o kadar nick değiştirince olmadi isme yazık ettin KurbikJessica hala
Mühürsüz pusula
Queen Teyze bu mühürsüz pusula da çok güzel parişe demiştim almadı MssPARE dimi gı hadi sende masal perisi ol pariş
Canım şimdilik 9 tane oldu dua okumasiCansın sen 2 tane okudum şimdi
Hahah dedim sana al dedim düşürdün beni bataklığamasala perisi güzeldi aslında ama sen o kadar nick değiştirince olmadi isme yazık ettin Kurbik
Kazen yaz kuzum özeldenHepside çok güzel
Ama şöyle bir sorun var şifremi unuttum değişemiyorum
Yaz canım bir şey olmazOna yazabiliyor muyuz ?
Tırsıyorum
Hayırlı Ramazanlar paremm benimyavrular canlar bal lokmaları
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@ELCOOO
@D U T
bir mucizee
@Fatmazell
@Madammor
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Noisy Girl
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Eki Görüntüle 3222173
E postan varsa yenile istersenOna yazabiliyor muyuz ?
Tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?