- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
Çok şükür bitanem iyiyim basıyorum artık ama arada ağrıyo biraz da iyi ama Allahma bin şükür kendi işimi kendim yapıyorumbir mucizee ayağın nasıl oldu canım boşver suları
Ben çavderettimBaksana mucizem Cavvelle diyo bu ne diyo
Kuzum ben iki gün yattım.ciktim hastaneden cok oldu iki hafta olucak iyiyim şükür canım ❤Çok şükür bitanem iyiyim basıyorum artık ama arada ağrıyo biraz da iyi ama Allahma bin şükür kendi işimi kendim yapıyorum
Ben çavderettim
Sen nasılsın parisim çıktın mı hastaneden
Aaa oldu mu o kadar yaaaKuzum ben iki gün yattım.ciktim hastaneden cok oldu iki hafta olucak iyiyim şükür canım ❤
Senin de iyi olmana sevindim rabbim.hrpniyi yapsın
Oldu ya vakit birden geçiyor kuzum yaAaa oldu mu o kadar yaaa
Kendi telaşımdan
Ohh kuzum iyi bari hemen toparlan
Ahahha yaaa coşmuşsunuz neşemiz daim olsun
Evet öyle oluyor canım ya derdini demeye de utanıyor insan. Rabbim herkesin yardımcısı olsun feraha çıkarsınAhh canimlar, bitaneler hayat işte, sıradan hayat gaylesiinsanlar ölürken bizim sıradan sorunlarımız çok boş vallahi
Çok şükür canım oda geçer inşallah zamanla et suyuna çorbaya devamÇok şükür bitanem iyiyim basıyorum artık ama arada ağrıyo biraz da iyi ama Allahma bin şükür kendi işimi kendim yapıyorum
Ben çavderettim
Sen nasılsın parisim çıktın mı hastaneden
Rabbim herkesin yardımcısı olsun canım benimEvet öyle oluyor canım ya derdini demeye de utanıyor insan. Rabbim herkesin yardımcısı olsun feraha çıkarsın
Çok şükür canım oda geçer inşallah zamanla et suyuna çorbaya devam
Amin canım benimRabbim herkesin yardımcısı olsun canım benimiyi ki varsınız bitanem
Az kaldı hep beraber yaşayalım görelim kuzucum inşAmin canım benimsende iyi ki varsın kiraz gülüm. Ramazan geliyor sahurda ne güzel oluyordu burası ama bu sene nasıl olur bilmem
Mucim ayağını burkmuştu balım
Mucişkonn yesin seni
Az kaldı hep beraber yaşayalım görelim kuzucum inş
Aminnn balım benim çok şükür basabiliyorum işlerimi yapabiliyırum elhamdülillah Rabbim Bi daha yaşatmasın kimseyi kimseye muhtaç etmesinAaa çok geçmiş olsun muciskom yaa ,çok kötü bir şey bende yaşamıştım. Allah bir daha yaşatmasın cabucak geçsin inşbir mucizee
Kırdım ula kırdım ne burkmasıAmin canım benimsende iyi ki varsın kiraz gülüm. Ramazan geliyor sahurda ne güzel oluyordu burası ama bu sene nasıl olur bilmem
Mucim ayağını burkmuştu balım
YevruummmMucişkonn yesin seni
Tek tek yazıp soramasamda hepiniz aklımdasınız
Aminnn balım benim çok şükür basabiliyorum işlerimi yapabiliyırum elhamdülillah Rabbim Bi daha yaşatmasın kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Kırdım ula kırdım ne burkması
He ya sonra gittim baktım ne yazmıştı diye kırıkmış dedim neyse kendisi açıklasınMucişkonn yesin seni
Tek tek yazıp soramasamda hepiniz aklımdasınız
Aminnn balım benim çok şükür basabiliyorum işlerimi yapabiliyırum elhamdülillah Rabbim Bi daha yaşatmasın kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Kırdım ula kırdım ne burkması
He ya sonra gittim baktım ne yazmıştı diye kırıkmış dedim neyse kendisi açıklasın
ASSOSyal sosyelim düzeltme yapayım burkma değil kırmış mucilikom
Deli yawSosyelim mi hahahaha ayy klavye şeysi
Deli yaw
Eii eiiiduruma atarr minnoşluktan çıktı o zaten
Nicki öyle olmalıgeçen aklına soktum gitti o gece yemeğe şırdanı birgüzelde foto attı bana haiinnn Minnosprenses
Şırdanses o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?