• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür bitanem iyiyim basıyorum artık ama arada ağrıyo biraz da iyi ama Allahma bin şükür kendi işimi kendim yapıyorum 😍

Ben çavderettim 🤣
Sen nasılsın parisim çıktın mı hastaneden
Kuzum ben iki gün yattım.ciktim hastaneden cok oldu iki hafta olucak iyiyim şükür canım ❤💞💕🥰😇

Senin de iyi olmana sevindim rabbim.hrpniyi yapsın 💞💞💞💞

gobek-teyze.gif

Minnosprenses Minnosprenses
coconatt coconatt

Nasılda seviniyorlar :rapci::rapci::rapci::rapci:
Ahahha yaaa coşmuşsunuz neşemiz daim olsun 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🤗😘😘😘

Ahh canimlar, bitaneler hayat işte, sıradan hayat gaylesi😒 insanlar ölürken bizim sıradan sorunlarımız çok boş vallahi 🥺
Evet öyle oluyor canım ya derdini demeye de utanıyor insan. Rabbim herkesin yardımcısı olsun feraha çıkarsın🤲
Çok şükür bitanem iyiyim basıyorum artık ama arada ağrıyo biraz da iyi ama Allahma bin şükür kendi işimi kendim yapıyorum 😍

Ben çavderettim 🤣
Sen nasılsın parisim çıktın mı hastaneden
Çok şükür canım oda geçer inşallah zamanla et suyuna çorbaya devam

Evet öyle oluyor canım ya derdini demeye de utanıyor insan. Rabbim herkesin yardımcısı olsun feraha çıkarsın🤲

Çok şükür canım oda geçer inşallah zamanla et suyuna çorbaya devam
Rabbim herkesin yardımcısı olsun canım benim 🤲💜🥰🍒🍒😘 iyi ki varsınız bitanem 🤲💜🥰🍒🍒😘

Rabbim herkesin yardımcısı olsun canım benim 🤲💜🥰🍒🍒😘 iyi ki varsınız bitanem 🤲💜🥰🍒🍒😘
Amin canım benim 🥰 sende iyi ki varsın kiraz gülüm. Ramazan geliyor sahurda ne güzel oluyordu burası ama bu sene nasıl olur bilmem😕🥺
Mucim ayağını burkmuştu balım

Amin canım benim 🥰 sende iyi ki varsın kiraz gülüm. Ramazan geliyor sahurda ne güzel oluyordu burası ama bu sene nasıl olur bilmem😕🥺
Az kaldı hep beraber yaşayalım görelim kuzucum inş 🤲💜🥰🍒🍒🍒😘

bir mucizee bir mucizee benim mucişkomun nesi var🤲🥺
Mucişkonn yesin seni😘😍

Tek tek yazıp soramasamda hepiniz aklımdasınız

Az kaldı hep beraber yaşayalım görelim kuzucum inş 🤲💜🥰🍒🍒🍒😘

Aaa çok geçmiş olsun muciskom yaa ,çok kötü bir şey bende yaşamıştım. Allah bir daha yaşatmasın cabucak geçsin inş 🤲💜🥰🍒🍒🍒😘 bir mucizee bir mucizee
Aminnn balım benim çok şükür basabiliyorum işlerimi yapabiliyırum elhamdülillah Rabbim Bi daha yaşatmasın kimseyi kimseye muhtaç etmesin 😪

Kırdım ula kırdım ne burkması 🤣🤣🤣

Mucişkonn yesin seni😘😍

Aminnn balım benim çok şükür basabiliyorum işlerimi yapabiliyırum elhamdülillah Rabbim Bi daha yaşatmasın kimseyi kimseye muhtaç etmesin 😪

Yevruummm🥰🍒🍒🍒🍒😘

Mucişkonn yesin seni😘😍

He ya sonra gittim baktım ne yazmıştı diye kırıkmış dedim neyse kendisi açıklasın😅😅
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. sosyelim düzeltme yapayım burkma değil kırmış mucilikom😅😅

Eii eiii 😀😀 duruma atarr minnoşluktan çıktı o zaten🤣🤣
He evet artık mumbarses😅😅 şırdanses😅 yetmedi suşises oldu 😅 Minnosprenses Minnosprenses
Nicki öyle olmalı 😀 geçen aklına soktum gitti o gece yemeğe şırdanı birgüzelde foto attı bana haiinnn😀😀 Minnosprenses Minnosprenses
Şırdanses o zaman 😅😅
MssPARE MssPARE sırasıyla oku alıntıları😅😅😅
Minnoşun yeni nicki şırdanses 😅 😅 😅 😅 😅 😅 Minnosprenses Minnosprenses

Back