- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.883
- 298
Aman Allahm dut çocuk mu yapcamış hemide üçüncüyü seni tanımak istiyorum yiğidom tam benim kafadanNeeyyyy üçüncü mü, seni çok cesur gördüm yigidim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman Allahm dut çocuk mu yapcamış hemide üçüncüyü seni tanımak istiyorum yiğidom tam benim kafadanNeeyyyy üçüncü mü, seni çok cesur gördüm yigidim![]()
Kaçan kovalanır dutum adam durulsun birazda sende isteklenNe bilimadamdaki ateş artınca benimki.geri kaçtı
Adam uçmuşAman Allahm dut çocuk mu yapcamış hemide üçüncüyü seni tanımak istiyorum yiğidom tam benim kafadan![]()
D u t
Ben del herif istiy lanAman Allahm dut çocuk mu yapcamış hemide üçüncüyü seni tanımak istiyorum yiğidom tam benim kafadan![]()
D u t
Kaçan kovalanır dutum adam durulsun birazda sende isteklen![]()
Ahahahaha ne gözel gıı bu dut garısı naz yapiyiAdam uçmuş![]()
Yap gitsin bea keşke benim de olsaydı dördü zorlardımBen del herif istiy lanbende o öd yok
onun durulacağı yok
Ne yiyip ne içiriyosanBen del herif istiy lanbende o öd yok
onun durulacağı yok
DondurmaNe yiyip ne içiriyosan![]()
Evet kukişin hali hatrı nasıl diye sordu kurabiyem![]()
Onlar ayıp şiiler diyolaaa hemde çok ayıp
Ahahha parem kapıyı kapat bari kimse görmesinOnlar ayıp şiiler diyolaaa hemde çok ayıp![]()
Dutta iştah enerji verir tabii kız
E tabi adam üçü de ister beşi deDutta iştah enerji verir tabii kız![]()
Kız yoookk biz nick düşünürken sosyalimde kukiş te olur dedi ama o düşünceyle dememiş bana başka şey anımsattı
Bak hala devam ediyilerAhahha parem kapıyı kapat bari kimse görmesin![]()
E sonra 3ü çocukta gelir 5ideE tabi adam üçü de ister beşi de![]()
Aman yoksa bebiş mi gelicekE tabi adam üçü de ister beşi de![]()
Kız ne dedimmBak hala devam ediyiler
Bilisennn
Periye bak ne diyor![]()