- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.869
- 598
İşte birinci sınıf biraz zor geçiyor ya. Bunun için evet biraz düşün dutum. Olmadı seneye yaparsınYok balım tekim. Şimdi anaokuluna gidiyo. Seneye 1 olacak . Bende onu düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte birinci sınıf biraz zor geçiyor ya. Bunun için evet biraz düşün dutum. Olmadı seneye yaparsınYok balım tekim. Şimdi anaokuluna gidiyo. Seneye 1 olacak . Bende onu düşünüyorum
Herif ikna olmuuuuyİşte birinci sınıf biraz zor geçiyor ya. Bunun için evet biraz düşün dutum. Olmadı seneye yaparsın
Amaann tutamazsın dutum sen o zaman ona bırakma işiHerif ikna olmuuuuy
adam çıldırmışAmaann tutamazsın dutum sen o zaman ona bırakma işi
Nasılsın canımcanımmm
SizeinatsuYapma nolur sun yapma gari su bastı buraları
Nasıl kız bildiğin kukuyu mu sordu ASSOSyal
Neeyyyy üçüncü mü, seni çok cesur gördüm yigidimBiri 5 biri 2,5 yaşında ne bilim ya korkuyom biraz
Lan yok cesur olsam gözüm kapalı kabul ederim korkuyom diyom lanNeeyyyy üçüncü mü, seni çok cesur gördüm yigidim
Ahahaha sende az değilsinadam çıldırmış
Değilim ama eski ateş de kalmadıAhahaha sende az değilsin
Kaç dutum KaçLan yok cesur olsam gözüm kapalı kabul ederim korkuyom diyom lan
Evet kukişin hali hatrı nasıl diye sordu kurabiyemNasıl kız bildiğin kukuyu mu sordu ASSOSyal
Aaa bu beni üzer neden amaDeğilim ama eski ateş de kalmadı
Duruyor şaşkın zavallı neler oluyor bana bugünlerde bele diyorYerinde duruyor mu Catlak-kurabiye
Ağlamaklı yorgun biçareDuruyor şaşkın zavallı neler oluyor bana bugünlerde bele diyor
Çoook çookkAğlamaklı yorgun biçare
Ne bilim adamdaki ateş artınca benimki.geri kaçtıAaa bu beni üzer neden ama