- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.457
- 598
Hahahahhaha ay kurbikim yaAyy yok onu yapmam pariş s. Sonra özel mesaj başka şeyler ile dolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahhaha ay kurbikim yaAyy yok onu yapmam pariş s. Sonra özel mesaj başka şeyler ile dolar
İyileşsin diye napümOooo adamı dobingliyon ya sen dutt naptınn
Evet ya herkes hasta bizimkilerde. Pazartesi bir geldi işte ama toparladım çok şükür toparlamak için herşeyi yaptım yoksa transfer iptal olcaktıAy fena salgın varmış aman dikkat et sıcak tut kendini perim
Bilirim bilirimÇok minnoşum hic düşünmem öyle şeyler
aman Allah bir daha yaşatmasınİyileşsin diye napüm
Olan sana oluyorİyileşsin diye napüm
Bilirim bilirim
Transfer ne zaman ya kuzumEvet ya herkes hasta bizimkilerde. Pazartesi bir geldi işte ama toparladım çok şükür toparlamak için herşeyi yaptım yoksa transfer iptal olcaktı
Rabbim kimseye yaşatmasınaman Allah bir daha yaşatmasın
Kan pıhtılaşması var. Trombosit değeri çok yüksek düşmüyo 634 deOlan sana oluyor
Nasıl şimdi bir sıkıntı varmı canım iyi dimi
Salı günü parem bir Aksilik olmazsaTransfer ne zaman ya kuzum
Tedaviyle düzelmiyoröu kan sulandırıcı iğnelerle falan kontrol altına alınmazmı acabaRabbim kimseye yaşatmasın
Kan pıhtılaşması var. Trombosit değeri çok yüksek düşmüyo 634 de
Yok kuzum olmadı. Şu an da tedavide. Her ay gidip kan veriyo. Genetiğe gönderdiler genetikmiş. En son 555 e düştü. Ay başında gene gidecek. Günde 6 tane kan sulandırıcı alıyo ona rağmen böyleTedaviyle düzelmiyoröu kan sulandırıcı iğnelerle falan kontrol altına alınmazmı acaba
daha da düşer canım zamanla.Yok kuzum olmadı. Şu an da tedavide. Her ay gidip kan veriyo. Genetiğe gönderdiler genetikmiş. En son 555 e düştü. Ay başında gene gidecek. Günde 6 tane kan sulandırıcı alıyo ona rağmen böyle
Bi tek alıç çok iyi geldi acayip düşürdü. Sabahları aç karnına 1 bardak alıç dalı kaynatıp içirdim bi o bi de alıç sirkesi yaptım o gece yatmadan önce 1 kaşık içirdim acayip düşürdü ama dr tedaviyi etkiliyo içme dedi diye içmiyodaha da düşer canım zamanla.
Benim arkadaşımın babası aynı şeymi bilmiyrıum pıhtı atmış biryere beslenmesinede baya müdahale ettiler yeşillik yiyor genelde. Böyle biraz egzersiz falan iyi gelmezmi acaba
Inşallah perim herşey yolunda gider Rabbim yardımcın olsun güzel haber allahım birlikte sevinelim inşallahSalı günü parem bir Aksilik olmazsa
İşte böylede insan korkuyor tabi biryerden iyi gelen biryerden birşeyin etkisini bozabiliyor. Ama zamanla düşecek bence doktorun dediklerini dikkatle yapmaya devam edin dutum rabbim yardımcınız olsunBi tek alıç çok iyi geldi acayip düşürdü. Sabahları aç karnına 1 bardak alıç dalı kaynatıp içirdim bi o bi de alıç sirkesi yaptım o gece yatmadan önce 1 kaşık içirdim acayip düşürdü ama dr tedaviyi etkiliyo içme dedi diye içmiyo
Sağolasın parem inşallah hayırlısıyla nasip etsin rabbimInşallah perim herşey yolunda gider Rabbim yardımcın olsun güzel haber allahım birlikte sevinelim inşallah
Amin bitanem aminİşte böylede insan korkuyor tabi biryerden iyi gelen biryerden birşeyin etkisini bozabiliyor. Ama zamanla düşecek bence doktorun dediklerini dikkatle yapmaya devam edin dutum rabbim yardımcınız olsun