- 8 Kasım 2019
- 20.669
- 36.360
- 598
Ay buda yalnış olmuş enerji verir yazcağına iştah açar yazmışım onu silerken iştah kalmışDutta iştah enerji verir tabii kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay buda yalnış olmuş enerji verir yazcağına iştah açar yazmışım onu silerken iştah kalmışDutta iştah enerji verir tabii kız![]()
Ahahaha pareee onu yalnış yazmışım açıkladım kızDondurma dedi iştah dedin![]()
![]()
aboooowwwwww
Hahha ben direkt o kukişi şeettimKız yoookk biz nick düşünürken sosyalimde kukiş te olur dedi ama o düşünceyle dememiş bana başka şey anımsattı![]()
Ya yerim seniAhahaha pareee onu yalnış yazmışım açıkladım kızenerji verir yazcağıma iştah açar yazmışım silerkende sadece açarı silmişim ay hastayım ben kafam çalışmıyo
![]()
Benim hiç gelmedi
Ayda 1 b12 iğne yapıyom , folik asit içiy , balık yağı içiy , günde 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi yiyNe yiyip ne içiriyosan![]()
Gribim canım pazartesiden beri yatak döşek yatıyorummYa yerim seni![]()
![]()
![]()
Neyin var geçmiş olsun❣
Geçmiş olsunGribim canım pazartesiden beri yatak döşek yatıyorumm![]()
Benim aklımdan tek gecen şey Kurbik görmesin şimdi yeni nikini kukissu yapar falan diye onu düşündümBenim hiç gelmediaklınızdan neler geçiyor
![]()
Ya sosyalimm yerim seniiBenim hiç gelmediaklınızdan neler geçiyor
![]()
Ama en uygun o oluyooo dimi paremBenim aklımdan tek gecen şey Kurbik görmesin şimdi yeni nikini kukissu yapar falan diye onu düşündümCatlak-kurabiye
![]()
![]()
Hahha görmedim onuAhahaha pareee onu yalnış yazmışım açıkladım kızenerji verir yazcağıma iştah açar yazmışım silerkende sadece açarı silmişim ay hastayım ben kafam çalışmıyo
![]()
Ay fena salgın varmış aman dikkat et sıcak tut kendini perimGribim canım pazartesiden beri yatak döşek yatıyorumm![]()
Oooo adamı dobingliyon ya sen dutt naptınnAyda 1 b12 iğne yapıyom , folik asit içiy , balık yağı içiy , günde 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi yiy![]()
Çok minnoşum hic düşünmem öyle şeylerYa sosyalimm yerim seniibiz fesatız
![]()
Ayy yok onu yapmam pariş s. Sonra özel mesaj başka şeyler ile dolarBenim aklımdan tek gecen şey Kurbik görmesin şimdi yeni nikini kukissu yapar falan diye onu düşündümCatlak-kurabiye
![]()
![]()
Görme kurabiyem boşverHahha görmedim onu