- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.869
- 598
E birde yasaktır belki yasakta dinlemezler amanBenimki de bypass dan sona gudurdu get deym getmey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E birde yasaktır belki yasakta dinlemezler amanBenimki de bypass dan sona gudurdu get deym getmey
Yok ilk 2 ay yasaktıE birde yasaktır belki yasakta dinlemezler aman
Ne yasaktı dutumYok ilk 2 ay yasaktı
Şimfi ben de tedaviden dolayı kendimce yasak koydum aynı böyle. Doktor dedimi yasak diye diyo yoo diyorum e o zman ne yasağı diyo ya git kaç senedir olan olmuş zaten şurda bir kaç ayda bekleYok ilk 2 ay yasaktı
Günaydın parişim bende ona bakıyırum bu adam neymiş ya takıntılıGÜnaydın fıstıklar ❣❣❣❣❣❣
Müge ye takildim fena işler duruyor
Kız tam.manyak yaşlı kadınlara takıntılıGünaydın parişim bende ona bakıyırum bu adam neymiş ya takıntılı
Geceleri tv2de kanıt çıkıyor arada izliyorum. Orada böyle katiller hep psikopat çıkıyor bu adamıda onlara benzettimKız tam.manyak yaşlı kadınlara takıntılı
Iyi köyde yasatmislar valla
Kız Dutla sana ne yasak okumadım arka sayfaları
FofenkNe yasaktı dutum
bunca zaman dadını daddı hössünŞimfi ben de tedaviden dolayı kendimce yasak koydum aynı böyle. Doktor dedimi yasak diye diyo yoo diyorum e o zman ne yasağı diyo ya git kaç senedir olan olmuş zaten şurda bir kaç ayda bekle
FofenkKız tam.manyak yaşlı kadınlara takıntılı
Iyi köyde yasatmislar valla
Kız Dutla sana ne yasak okumadım arka sayfaları
Geceleri tv2de kanıt çıkıyor arada izliyorum. Orada böyle katiller hep psikopat çıkıyor bu adamıda onlara benzettim
Şey parem fanfini
TirbiyesizFofenk
Sex mi dedim yok fofenk dedim. Herkes yapıy. Millet çatır çutur sevişiy ben mi terbiyesizimTirbiyesiz
He tabi ya biryerleri durmazFofenk
bunca zaman dadını daddı hössün
Yook durmuy şimdi bizimki gel 3. Yü yapak diyoHe tabi ya biryerleri durmaz
İstiyonmu kız istiyorsan neden olmasınYook durmuy şimdi bizimki gel 3. Yü yapak diyo
Korkuyomİstiyonmu kız istiyorsan neden olmasın
Kızlarda büyüdü artık dutum sen bilirsin ben severim 3 çocukKorkuyom
Biri 5 biri 2,5 yaşında ne bilim ya korkuyom birazKızlarda büyüdü artık dutum sen bilirsin ben severim 3 çocuk
Hmm şimdi düşündümde büyük okula başlayınca zorlanabilirmisin. Onu götürüp getirme dersleri falan. Yardımcı olcak kişi varsa sorun olmazdır daBiri 5 biri 2,5 yaşında ne bilim ya korkuyom biraz
Yok balım tekim. Şimdi anaokuluna gidiyo. Seneye 1 olacak . Bende onu düşünüyorumHmm şimdi düşündümde büyük okula başlayınca zorlanabilirmisin. Onu götürüp getirme dersleri falan. Yardımcı olcak kişi varsa sorun olmazdır da