Maveradan iyidir olmuş olmuşOlmamış ama
Hahhahaha ay ya ne güldümben bu topiğin başlığını okuyodum ama hep böyle geldiysen 3 kere vur gibi okuyodum hani tövbe estağfurullah ruh çağırma gibi. böyle bir topik olduğunu neden düşünemedim acabaiçine girip bakmam gerekiyomuş demek ki
herkese merhabalaar
Olmadığının bnde farkınnayım parem de artık 3 ay da bu nickle idare etcez artıkOlmamış ama
Aynen öyle ben onun yüzünden 2 kez ban aldımMaveradan iyidir olmuş olmuş
Hahhahaha ay ya ne güldüm
Eee ama niye blueberry olmadinEe yani
Onay verilmesini bekliyomEee ama niye blueberry olmadin
O zaman hep gel sohbete muhabbete belleriz canımhoş buldum hem de ne hoş buldummm
gelirim gelmem miiiiiiO zaman hep gel sohbete muhabbete belleriz canım
Ayy kız sorma ya kalemle falan çevirirdik ama parmakla daha zevkliydiBirde kasetlerin içindeki o şeyler dağılır bozulurdu. Ortadaki yuvarlağa parmağı sokup döndüre döndüre düzeltirdik
Haha işin sırrı orada sabaha möhteşem bir enerji ile başlatıyorKuzuumm sabah sabah niye damardan giriyoruz
Ayy değiştirince haber ver kızGünaydın canım hayırlı cumalarr ❤❤❤❤❤❤❤
Ahahahahnicki degistirecem de bilemiyorum ne yapsam
Rabbim kolayliğini versin parem hayirli cumalar canım
Oyy bende seni yerim aşkomGördüm gördüm isim cıktı da o an yazamadım kurbisimseni yirim tribini yirim,dile bak dile
Ay bak evet kalemlere çevirilirdiAyy kız sorma ya kalemle falan çevirirdik ama parmakla daha zevkliydi
Haha işin sırrı orada sabaha möhteşem bir enerji ile başlatıyor
Ayy değiştirince haber ver kızvalla bir gün parenin maverasını getirirsem buraya keser beni gerçi kendi de başka birini etiketlemiş hahah MssPARE
Oyy bende seni yerim aşkomatarım kıskanırım yirim
Periş akşama ne yemek varAy bak evet kalemlere çevirilirdi
SapsikAyy kız sorma ya kalemle falan çevirirdik ama parmakla daha zevkliydi
Haha işin sırrı orada sabaha möhteşem bir enerji ile başlatıyor
Ayy değiştirince haber ver kızvalla bir gün parenin maverasını getirirsem buraya keser beni gerçi kendi de başka birini etiketlemiş hahah MssPARE
Oyy bende seni yerim aşkomatarım kıskanırım yirim
Senin dersler nasıl gidiyor canımSapsik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?