Inş güzel gidiyordur bitanemSenin dersler nasıl gidiyor canım
Günaydın de kurabiyemmmm
Olsun Bende okuyamadım bazı sayfalarıGünaydın de kurabiyemmmmhızlı hızlı okuyarak geldiimm saat 08:52 geboşum
İnşallah inşallah canımInş güzel gidiyordur bitanem
Kurabiyem yani arabeski çok severim aslındaa repertuarım çok geniştirOlsun Bende okuyamadım bazı sayfaları
Oo baya fark varmış kız burada 17.00
Akşam telaşı başladısende şimdi yeni uyandın miss gibi bir kahvaltı yap benim gibi bergenle başlama herkese aynı etkiyi yapmayabilie
Bende çok severim arabeski bazen sabah kahvaltı hazırlarken tuzluğu alırım elime konser veririm hahahKurabiyem yani arabeski çok severim aslındaa repertuarım çok geniştirHiç yabancı gelmedi bana kulağa hoş gelen her şeyi dinlerim yani biraz daha bakıncam sonra da ben kahvaltıya bugün cuma bol bol dua edeceğim çiçeğimmm
Sakla kurabiyem kimse görmesinBende çok severim arabeski bazen sabah kahvaltı hazırlarken tuzluğu alırım elime konser veririm hahahayy kimse görmese bunları dur saklayım
Rabbim kabul etsin canım benim
Canım benim bende özledim inanki arada yoklayıp gidiyorum ben her zamanki gibiYaaa canım cocom seni yirim, özledim senigünaydın bal
Bende diyorum bu kim?Günaydın canım hayırlı cumalarr ❤❤❤❤❤❤❤
Ahahahahnicki degistirecem de bilemiyorum ne yapsam
Rabbim kolayliğini versin parem hayirli cumalar canım
DegiştimmmmAyy kız sorma ya kalemle falan çevirirdik ama parmakla daha zevkliydi
Haha işin sırrı orada sabaha möhteşem bir enerji ile başlatıyor
Ayy değiştirince haber ver kızvalla bir gün parenin maverasını getirirsem buraya keser beni gerçi kendi de başka birini etiketlemiş hahah MssPARE
Oyy bende seni yerim aşkomatarım kıskanırım yirim
Aynen aynenBende diyorum bu kim?
Nicki değiştirmek hepimiz açısından iyi oldu zaar
Bende kuzum her yere yetişemiyorumCanım benim bende özledim inanki arada yoklayıp gidiyorum ben her zamanki gibi
Allah razı olsun canım kuzum,hamiş duası yapın banaİnşallah inşallah canımRabbim zihin açıklığı versin gönlünce olsun inşallah
Mercimekli köfte
Sakla kurabiyem kimse görmesinburcun neydi senin kuzummm
Bildirim gelince bu kim dedim sondaki rakamlardan tanıdımDegiştimmmm
Etmez olur muyum her zaman canımAllah razı olsun canım kuzum,hamiş duası yapın bana
Teşekkür ederim canım benimAfiyet bal şeker olsun tatlış
Yaa yengeçç bende bendee
Bildirim gelince bu kim dedim sondaki rakamlardan tanıdım
Hayırlı uğurlu olsun bacım çok şükür parenin merdanelerine uğramaktan kurtardın bizi
Etmez olur muyum her zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?